Yücel Şimşek: Galibiyeti ferdi hatalarla kaybettik

Rainbow Kayseri SK Antrenörü Yücel Şimşek, bugün oynadıkları Maliye Milli Piyango SK maçını Hentbolhaber.Net’e değerlendirdi.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – THF Erkekler Süper Ligi 19. Haftasında THF Spor Salonu’nda karşılaşan Maliye Milli Piyango Spor Kulübü ile Rainbow Kayseri Spor Kulübü yenişemeyerek 27-27 berabere kaldı. Kırklareli-Ankara bölgelerinden Ayhan Gök – Anıl Eğlengül hakem ikilisinin düdük çaldığı maçta gözlemci olarak Ankara bölgesinde Seddi Çelik görev yaptı.

Rainbow Kayseri Spor Kulübü Antrenörü Yücel Şimşek, bugün deplasmanda oynadıkları Maliye Milli Piyango Spor Kulübü karşılaşmasının ardından Hentbolhaber.Net’e değerlendirmelerde bulundu.

“Maçın geneline hakim olan ekip olarak galibiyete yakın olan taraf bizdik” diyen Yücel Şimşek karşılaşmanın son 5 dakikasında yapılan ferdi hatalar nedeniyle 2 puanı kaybettiklerini kaydetti.

Yücel Şimşek; “Hep birkaç sayı öndeydik. Maça hakim olan bizdik. Üzüldük tabii, maalesef berabere bitti. Maçın değerlendirmesine de özetle bireysel hatalar diyebiliriz. Önümüzde maçlarda mğmkün olduğunca puan toplayarak geçmek istiyoruz” dedi.

Haber

Süper Lig’deki play off mücadelesi konusunda görüşünü sorduğumuz Şimşek; “Tablonun ilk üç sırasındaki takımlar puan olarak rahatladı. Alttaki iki takım puan olarak çok tedirgin. Puan tablosunnu ortasındaki ekipler de play-off’a karlı girmek için mücadele ediyor şu an. Biz, Trabzonspor, Amasya Taşova ve Piyango… Play-off’da avantajlı olmak için biliyorsunuz ki normal sezonu nerede tamamladığınız çok önemli” dedi.

BİRBİRİNE YAKIN PERFORMANSLAR
İki hafta sonra ince puan hesaplarının başlayacağını, tansiyonun daha da yükseleceğini söyleyen Yücel Şimşek; “Normal sezonu 25 puanla bitirebiliriz. Ancak bu rakam asla net düşünülmemeli. Güzel maçlar oluyor, birbirine yakın performanslar sergileniyor. Ajandaya yazılan sonuçtan bambaşka bir sonuçla salondan ayrılabiliyorsunuz” diye ekledi.

“TÜRKİYE KUPASI’NDA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ”
Spor Toto Hentbol Türkiye Kupası mücadelesine de değinen Yücel Şimşek; “Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor ile karşılaşıyoruz. Haftaya Perşembe günü ilk maçı evimizde oynayacağız. Türkiye Kupası’nda final grubuna kalmak için gereken gayreti göstereceğiz” dedi.

Takımda cezalı oyuncu bulunmadığını belirten Yücel Şimşek, an itibariyle bir sakat oyuncularının bulunduğunu ve bu sporcunun sakatlığının ciddi olmadığını belirtti.

Bakmadan Geçme