Yüksek: “Köyceğiz hedef takımlarımızdan biri”

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Hatayspor, Beykoz Belediyespor mağlubiyetinin ardından Köyceğiz Belediyespor Kulübü ile yapılacak maça çıkmaya hazırlanıyor.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyespor Kulübü ile yapılan maçın 38-27 sonuçlanmasının ardından Hatayspor Başantrenörü Savaş Yüksek, Beykoz mağlubiyetini değerlendirdi ve Köyceğiz Belediyespor Kulübü ile evinde yapılacak maç hakkında açıklamalarda bulundu. Yüksek, Köyceğiz Belediyespor Kulübü maçının daha önemli olduğunu aktararak; Beykoz maçının 2. yarısında genç oyuncularını oynattıklarını belirtti.

Süper Lig’deki Beykoz ve Köyceğiz maçı hakkında açıklamalarda bulunan Yüksek, “Beykoz maçının ilk 15 dakikası denk geçti. 15 dakikadan sonra Beykoz yaptığımız hataları değerlendirerek ilk yarıyı 5 farkla önde bitirdi ve fark açılmaya başladı. Beykoz bizden çok daha tecrübeli bir takım. Tecrübeli olmanın avantajını kullandılar. Süper Ligi biliyorlar. Köyceğiz ile Beykoz maçının arasındaki süre çok azdı. Hafta sonu yapılacak Köyceğiz maçı bize göre daha önemli olduğu için 2. yarı gençleri oynattık ve as oyuncularımızı dinlendirdik. Bizim hedeflerimizden biri Köyceğiz maçı. MYK, Köyceğiz, Antalya bizim hedef takımlarımız. Bu takımlardan puan almak istiyoruz. Böyle düşünerek rotasyon yaptık. Beykoz’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme