Yunus Özmusul Bundesliga’da!

Beşiktaş Mogaz kalecisi Yunus Özmusul, Almanya’ya transfer oldu.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – Beşiktaş Mogaz’ın başarılı kalecisi Yunus Özmusul, TV Bittenfeld kulübü’ne transfer oldu.

Köklü hentbol kulüplerinden biri olan TV Bittenfeld 1898 (TVB1898), şu an Bundesliga 2’den Bundesliga 1’e çıkacak üç takımdan biri.

Yunus Özmusul’un transferi ile ilgili kulübün resmi sitesinde yapılan açıklamada kısaca şunlar söylendi:

TV Bittenfeld 1898 2015/2016 Sezonu’na yeni bir kaleci ile girecek. Türk Milli Takımı Kalecisi Yunus Özmusul, Haziran ayında Bittenfeld kadrosuna katılacak. 

26 yaşındaki Özmusul Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş Mogaz’da oynuyor. 

TV Bittenfeld Teknik Direktörü Günter Schweikardt, yeni transferlerini takımda görmek için sabırsızlandıklarını söyledi. Schweikardt; “Yunus, Şampiyonlar Ligi’nde Avrupa’nın en iyi kulüplerine karşı oynamış bir kaleci. Bize bu tecrübelerle gelecek” dedi.

Yunus Özmusul da yeni takımı ile yaşayacağı Bundelisga deneyimi için sabırsızlandığını ve Alman ligindeki zorlu mücadelenin tercihini belirlediğini söyledi. Özmusul; “TVB’de oynayama şansı bulduğum için mutluyum. Bundesliga’da kendimi geliştirmek ve Bittenfeld ile başarılar elde etmek istiyorum” derken SCHARRena ve özellikle Porsche Arena’da oynanacak maçlarda TVB taraftarlarını görmeyi çok istediğini de sözlerine ekledi.”

Kulüp ayrıca 2012’den bu yana TV Bittenfeld kalesini koruyan 1986 doğumlu Jürgen Müller’in sözleşmesinin yenilenmediğini duyurdu.

***Lütfen haberimizi ve videomuzu paylaşırken kaynak gösteriniz. Emeğe gösterdiğiniz saygıya teşekkür ederiz.

Bakmadan Geçme