Yunus Özmusul’dan Avrupa’ya muhteşem veda

21 Şubat akşamı Velux EHF Şampiyonlar Ligi’nde son maçına FC Barcelona karşısında çıkan Beşiktaş Mogaz, maça tutkulu taraftarı ve genç kalecisinin muhteşem performansı ile damga vurdu.

HENTBOLHABER.NET – Velux EHF Şampiyonlar Ligi’ndeki (VELUX EHC CL) ilk sezonunda Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, 10 maç oynanan grup aşamasından bir üst tura çıkamasa da, siyah beyazlı oyuncular haftanın karmalarında, 2014 yılı Şampiyonlar Ligi karmalarında yer aldı. Bir Beşiktaş oyuncusu ise Avrupa’nın yükselen yıldızları arasına girdi.

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı oyun ile hentbol otoritelerinin dikkatini çeken Beşiktaş Mogaz Kalecisi Yunus Özmusul, Velux EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki son maçında, tüm zamanların favorisi FC Barcelona’ya karşı kritik kurtarışlara imza attı.

EN İYİ İKİNCİ KURTARIŞ
Velux EHF Şampiyonlar Ligi’ndeki 10. maçında Katalan ekibine karşı mücadeleye iyi başlayan ve üst üste yapmış olduğu kritik kurtarışlarla kalesinde devleşen Yunus Özmusul’un bir kurtarışı Şampiyonlar Ligi tarafından haftanın karmasına seçildi.

21 Şubat Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın 8. Dakikasında hızlı hücuma çıkan Barcelona’nın Danimarkalı Orta Oyun Kurucusu Jesper Brian Nöddesbo’nun şutunu çıkaran milli kaleci Özmusul, haftanın en iyi ikinci kurtarışına imza attı.

Barcelonalı oyuncularla karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda başarılı olan Yunus Özmusul, siyah-beyazlı taraftarlardan da büyük alkış aldı.

İşte Yunus Özmusul’un kurtarışının yer aldığı haftanın en iyi 5 kurtarışı:

 

Bakmadan Geçme