Yunus Özmusul’un takımı kötü başladı

Milli kalecimiz Yunus Özmusul'un forma giydiği Oroshazi Linamar takımı Macaristan Ligi'nde ilk iki maçında da galibiyet alamadı.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – İlk hafta Pick Szeged karşı kendi evinde ağır bir mağlubiyet alan Oroshazi Linamar, ikinci haftada da Gyöngyösi deplasmanından 28-23 mağlubiyetle ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yunus Özmusul şunları söyledi:

“Genel anlamda basit hatalar yaptık ve rakibimiz bu hataları değerlendirdi. Yaptığımız hatalar da yeni takım olmanın verdiği handikaplar. Maça aslında iyi başlamıştık. Sonrasında oyundan düştük ve rakibimiz de ev sahibi olmanın avantajıyla ilk yarıyı önde kapattı. Bize göre hazır ve daha iyi bir takımla oynadık. Bu maçtan önce iki tane Avrupa Ligi maçı oynadılar. Bizim hücum ve savunmada düzeltmemiz gereken şeyler var. Dört gün sonra Komloi ile kendi sahamızda karşılaşacağız. O maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Buradan puan çıkartsaydık biraz rahatlayacaktık ama olmadı. Rakibimiz bizden daha iyiydi.”

Yunus kendi performansı için ise şunları söyledi:

“Kendi açımdan, Pick Szeged maçına göre çok daha iyiydim diyebilirim. Maç temposuna girdikçe takım arkadaşlarımla beraber performansımızı yukarı çekeceğiz. İyi maç çıkardığımı düşünüyorum. Tabi ki daha iyi olabilirim.”

“Oyun felsefemizi tam oturttuğumuz zaman, hem hücumda hem savunmada daha iyi bir Oroshazi Linamar sahada olacaktır.”

Bakmadan Geçme