Yurtbay Seramik, Beşiktaş Hentbol Takımı'nın İsim Sponsoru Oldu

1995'ten günümüze seramik sektöründe varlığını sürdüren Yurtbay Seramik, 2022 – 2023 Hentbol Süper Lig Sezonu için Beşiktaş Hentbol Takımı'na isim ve forma sponsoru oldu.

HENTBOLHABER.NET – Vodafone Park Toplantı Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Z. İlter Yurtbay, sporu her zaman destekleyeceklerinin altını çizerek gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.

1995’ten günümüze seramik sektöründe varlığını sürdüren Yurtbay Seramik, 2022 – 2023 Hentbol Süper Lig Sezonu için Beşiktaş Hentbol Takımı’na isim ve forma sponsoru oldu. Vodafone Park Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin yeni sezon sponsorlarını açıkladığı basın toplantısında konuşan Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Z. İlter Yurtbay, sporun birleştirici gücü adına sponsorluğun büyük önem taşıdığını ifade etti.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Çebi: “Amatör branşlara maddi manevi destek olan, spora yatırım yapan tüm markalar örnek teşkil etmelidir.”

Toplantıda konuşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezonun sponsorlarını açıklayarak Beşiktaş’ın Türkiye’de en çok alanda faaliyet gösteren spor kulüplerinin başında yer aldığını belirtti. Sponsor olan kurumlara teşekkürlerini ileten Çebi, “Geçtiğimiz sene şampiyon olan hentbol takımımızın sponsorluğunu üstlenen markamız olan Yurtbay Seramik’e Beşiktaş adına ve camia adına candan teşekkürlerimi sunuyorum. Beşiktaş armasının yanında gururla yer alacak olan kıymetli markalarımızın takımlarımıza şans getirmesini ve amatör branşlara maddi manevi destek olan, spora yatırım yapan tüm markaların diğer Beşiktaşlılara örnek teşkil etmesini diliyorum,” ifadelerini kullandı.  

Yurtbay Seramik, Beşiktaş Hentbol Takımı'nın İsim Sponsoru Oldu

Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Z. İlter Yurtbay: “Sporun birleştirici gücünü desteklemek ve bu bilinci gelecek nesillere aşılayabilmek için buradayız.”

Basın toplantısında konuşan Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Z. İlter Yurtbay ise Çebi’nin çağrısı sonrası harekete geçtiklerini ifade etti. Türkiye’de futbola verilen değer ve desteğin diğer branşlar için de gösterilmesinin önemine vurgu yapan Yurtbay, “Aynı özenin diğer branşlara da gösterilmesi halinde, söz konusu spor dallarımız da artık amatör olarak anılmayacağı gibi, gelecek nesillerimizin daha sağlıklı, dünya ile daha entegre, çok yönlü ve sosyal bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacaktır,” dedi.

Kendisi de eski bir hentbolcu olan Yurtbay, sporun birleştirici gücüne de vurgu yaptı. “Sporun birleştirici gücünü desteklemek ve bu bilinci gelecek nesillere aşılayabilmek için bugün burada sizler beraber olmaktan gurur ve onur duyuyorum,” ifadelerini kullanan Yurtbay, Beşiktaş Hentbol Takımı’na isim ve forma sponsorluğunun bunun için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Yurtbay Seramik, sosyal sorumluluk faaliyetleri ile fark yaratıyor

Bozüyük Eskişehir’de 800 bin m2’lik fabrikasında, 25 milyon m2 seramik üretim kapasitesine sahip olan Yurtbay Seramik, spor ve sporcuya verilen desteklerin yanı sıra farklı alanlarda da fark yaratıyor. “Doğadan Sanata” mottosu ile hareket eden, çevreci yaklaşımları benimseyen ve sürdürülebilirlik konusunu üretim tesislerine entegre eden, düzenlediği tasarım yarışmaları ile eğitime katkıda bulunan Yurtbay Seramik, farklı sosyal sorumluluk faaliyetleri ile birlikte Türkiye’ye ve gençlere de katma değer sağlıyor.

 

Bakmadan Geçme