Zağnos Başkanı Emre Aksoy, Trabzonspor kongresinde

Trabzonspor’un 6 Aralık Pazar günü(Bugün) yapılacak seçimli kongresinde başkan adayı Muharrem Usta’nın yönetim kurulu listesinde yer alan Zağnos SK Başkanı Emre Aksoy, seçime kısa bir süre kala açıklamalarda bulundu.

Aksoy, açıklamasında kısa ve uzun vadede neler yapacaklarından bahsetti.

50.yılda şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını hatırlatan Aksoy, kulübün kısa vadede çözülmesi gereken probleminin ‘ödemeler’ olduğunu söyledi. Muharrem Usta başkanlığında çok iyi bir yönetim kurulu oluşturduklarını vurgulayan Aksoy, seçilmeleri durumunda Pazartesi günü ödemesi yapılmaması durumunda serbest kalacak oyuncuların ödemelerini gerçekleştireceklerini ve sezon sonuna kadar mali tabloda iyileştirme sağlayacak planları devreye sokacaklarını belirtti.

GÜNÜ GEÇMİŞ ÖDEMELER YAPILACAK

Aksoy, açıklamasında yönetim kurulunda yer alan her ismin özenle seçildiğini ifade ederek; “Değerli kongre üyelerimiz bizi göreve layık görür de işin başına getirirse, yönetim kurulun olarak ilk işimiz Trabzonspor’un günü geçmiş ödemelerine el atacağız. Kısa vadede kulübün rahat bir nefes alması ve kamuoyunun gözünde geciken ödemelerden dolayı bozulan prestijinin geri kazandırılması için buradan başlayacağız. Bir yandan mali tabloyu düzeltmekle meşgul olurken bir yandan da kulübün öz değerleriyle bütünleşmesi için çalışmalar yapacağız. Trabzonspor çok büyük bir camia ve böyle bir camianın ne geciken ödemesinin olmasını ne de özdeğerlerinden kopmasını kimse içine sindiremez. Şunu sözünü taraftarımıza rahatlıkla verebiliriz; Trabzonspor’un göreve geldiğimiz gün itibariyle gecikmiş tek kuruş ödemedi kalmayacak ve ödemelerini de geciktirmeyen bir kulüp anlayışıyla yönetilecek. Bu da hem camiaya hem de piyasalara güven veren bir Trabzonspor imajını kazandıracak” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLANACAK

Trabzonspor’da özlenen tablolardan birinin de birlik ve beraberlik olduğuna işaret eden Aksoy, “Güçlü olmak için başarılı olmalısınız, başarı ise birlik ve beraberlikten, kenetlenmeden, sevinci de üzüntüyü de beraber yaşamaktan gelir. Gerek tribünlerde, gerek camianın önde gelen isimleri ve geçmiş başkanları arasında bozulan bütünlüğü yeniden sağlamak için uğraş veren, çaba harcayan bir yönetim göreceksiniz. Bu birlik ailenin temelinden başlar. Bu temeli ise seçilen başkan ve yönetimi oluşturur. Biz başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bu ortamı sağlamış durumdayız. Kongre üyelerimizin bize görevi vermesi halinde sıra bunu camiaya yaymakta” diye konuştu.

50.YIL HEDEFİNE İNANARAK YÜRÜYECEĞİZ

Uzun vadedeki hedeflerinin başında 50. yılda şampiyonluk olduğunu söyleyen Aksoy, “Başkanımız Usta bu konuda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Hepimizin yakından tanıdığı, gittiği her kulüpte başarıyı yakalamış olan Lucescu ile bu hedefe yürüyeceğiz. Her şey sistemli hazırlanmış bir plan dahilinde ilerleyecek. Önce mali bütçe, sonra birlik beraberlik ve nihayetinde şampiyonluk. Zor olan hiçbir şey yoktur. İnanmamak vardır. İnanmazsanız bunlar olmaz. Biz bunları yapacağımız noktasında kendimizden son derece eminiz ve inanıyoruz ki yapacağız. Kongre üyelerimiz de bizlere sonuna kadar inanabilirler. Şöyle ki, bizler de her şeyden önce bir Trabzonspor taraftarıyız. Onların da bizim de düşüncelerimiz aynı. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Onlardan tek isteğimiz bize inanarak destek vermeleri” ifadelerini kullandı. 




Bakmadan Geçme