Zağnos Başkent’ten galibiyetle dönüyor

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Trabzon Zağnos Ankara’da 2 puanı cebine koydu. Karadeniz temsilcisi ilk 6’ya girmek için son maçta Muratpaşa’dan puan almaya çalışacak.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 18. Hafta karşılaşmasında Trabzon Zağnos, Başkent ekibi Ankara 1910 Spor Kulübü’ne konuk oldu. Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda oynanan mücadelede gülen taraf her iki devreyi de önde kapatan Zağnosspor oldu.

İlk yarıyı 14-15 önde kapatan Trabzon ekibi, ikinci yarı farkı açtı ve karşılaşmadan 29-35 galip ayrıldı.

Deplasmanda aldığı bu galibiyetin ardından puanını 15’e yükselten kırmızı-mavi-beyazlıların ligde tek maçı kalırken, Ankara 1910 SK maçlarını tamamladı ve son 4’te yer aldı. Zağnosspor ise Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi verebilmesi için yer alması gereken play-off grubu şansını daha önceden ertelenen Muratpaşa Belediye SK maçına taşıdı. Süper Ligi’in köklü ekiplerinden Üsküdar BSK ile aynı puana sahip olan Zağnosspor normal sezonu ilk 6 içinde bitirmek için son maçını kazanmak zorunda.

Trabzon ekibi, Muratpaşa Belediye SK ile 29 Mart Pazar günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Ankara 1910 SK 29-35 Trabzon Zağnos 

Salon: Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu
Hakemler: Kürşat Kef, Mesut Ateş
İlk yarı: 14-15

Ankara 1910 SK: Selen Akalın*, Nergis Türkay** 2, Gökçe Göksel** 3, Sıdıka Kurban*** 8, Esin Korkmazgöz* 1, Şenay Özel** 6, Döne Gül Bozdoğan*** 9, Esma Adnar*, Yaren Uzun*, Funda Baş*, Beren Yaylı*, Cansu Akalın*

Trabzon Zağnos: Serpil Abdioğlu***, Fatma Akgün*** 9, Tetiana Kyriushyna*** 9, Kübra Özyılmaz**, Anita Campa** 4, Gülay Türk*** 6, Jale Kırdal** 2, Anastasia Metelska** 3, Jovana Petrovic** 2, Kübra Akçayoğlu*, Funda Yıldırım*, Seher Akbulut*, Hande Çifçi*

 

Bakmadan Geçme