Zağnos mu? Muratpaşa mı?

Kadınlar Süper Lig’de bugün(29 Kasım pazar) oynanacak mücadele nefesleri kesecek.

Evinde 1 puan önündeki Muratpaşa Belediyesi SK’yı konuk edecek olan Zağnos Spor Kulübü liderlik hesapları yapıyor.

Ligde oynadığı son 6 maçın tamamını kazanarak müthiş bir seri yakalayan Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip, Muratpaşa Belediyesi SK karşısında salondan galibiyetle ayrılırsa ligde liderlik koltuğunu ele geçirecek.

Muratpaşa Belediyesi SK ise Trabzon deplasmanından puan veya puanlarla ayrılarak zor deplasmanı geride bırakmak istiyor.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak olan müsabaka öncesi her iki takımdan da iddalı açıklamalar geldi.

Ünsal: “Zor maç olacak
Trabzon deplasmanında oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Muratpaşa Belediyesi SK Antrenörü Birol Ünsal, “Rakibimizde ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Zağnos karşısında oldukça iyi savunma yapmamız gerekiyor. Oyuncularımdan yüksek tempoda performans bekliyorum. İyi savunma yapmamız halinde Trabzon’dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Aziz Baş taraftara seslendi, destek istedi
19 Mayıs’ı taraftarların şölen yerine çevirmesi gerektiğini ifade eden Zağnosspor Genel Saymanı Abdül Aziz Baş, “Takımımızın 6 maçlık bir galibiyet serisi var. Çok iyi bir hava yakaladık. Üst üste aldığımız galibiyetler motivasyonumu üst seviyeye çıkardı. Ligde Muratpaşa’nın 1 puan gerisinde 2’inci sıradayız. Liderle oynayacağız ve zor bir maç olacağı kesin. Kazananın lider olarak ligde yoluna devam edeceği bir maç. Bizim için galibiyet serisini 7 maça çıkarmak demek liderlik demek. Bunun için mücadele edeceğiz. Taraftarımızdan beklentimiz Pazar günü 19 Mayıs’ı tıklım tıklım doldursunlar ve oyuncularımıza destek versinler. Çünkü bu maçın önemi diğer maçlara göre çok farklı. Eğer galip gelirsek ilk kez bir Trabzon takımı Kadınlar Süper Lig’de liderlik koltuğuna da oturmuş olacak. Skor olarak inşallah biz kazanırız ancak hepsinden önce fair-play kazansın diyorum” şeklinde konuştu.




Bakmadan Geçme