Zağnos, Sinop’ta güç depoluyor

Kadınlar Süper Ligi'nde ikinci sezonunu oynayacak olan Zağnosspor, yeni sezon hazırlıklarına Sinop'un Gerze ilçesinde devam ediyor.

Gerze’de bir haftadır devam eden kampa Zağnos Kulübü Başkanı Haluk Selim ile beraberindeki yöneticiler Abdülaziz Baş ve Sezgin ziyaret gerçekleştirdi.  

SİNOP’UN ARDINDAN TRABZON

Ziyarette devam eden kampla ilgili teknik heyetten bilgi alan yöneticiler, daha sonra tüm oyuncuların ve teknik heyetin katıldığı yemekte takımla bir araya geldiler. 12-13 Eylül’de başlayacak olan yeni sezonun ilk haftasında deplasmanda Üsküdar Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak kırmızı-mavi-beyazlılar, 4 Ağustos Salı günü Sinop kampına son verip şehre dönecek. Hazırlıklarına Trabzon’da devam edecek olan takım, buradaki ilk idmanını 5 Ağustos Çarşamba günü Yomra Jimnastik Salonu’nda gerçekleştirecek.

BAŞKAN HALUK SELİM KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Sinop kampında açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Haluk Selim, takımın moral motivasyonunu üst seviyede tutarak yeni sezona takımı her anlamda hazır sokmak istediklerini belirterek; “Artık ligin başlamasına 1,5 ay gibi bir süre kaldı. Bu süreyi iyi değerlendirip lige de iyi başlamak istiyoruz. İlk maçımızı geçtiğimiz sezon olduğu gibi Üsküdar Belediye Spor ile deplasmanda oynayacağız. Bu yıl çok daha iyi bir kadro kurduk. Transfer döneminde iyi oyuncuları kadromuza katabilmek için çok emek verdik, teknik heyetimizle birlikte çok sıkı çalıştık. İnşallah bu emeklerimizin meyvesini toplayacağız. Yeni sezonun ‘spor dostluk ve kardeşliktir’ sloganı anlayışı çerçevesinde fair-play ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyor ve bekliyoruz” açıklamalarında bulundu. Selim, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması dileğinde de bulundu.

Bakmadan Geçme