Zağnos SK zirve yürüşünde

Kadınlar Süper Ligi 10. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Sivas Belediye Spor ile karşılaşacak olan Zağnosspor, bugün sabah saatlerinde kara yoluyla karşılaşmanın oynanacağı Sivas’a hareket etti.

Ligde oynadığı son 5 maçı kazanan Zağnosspor, Sivas deplasmanında da galibiyet hedefliyor. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Zağnosspor Antrenörü Kıvanç Özcan, ligde yakaladıkları istikrarı ve seriyi devam etirme niyetinde olduklarını belirterek, “Sivas maçı ile yakaladığımız seriyi devam ettirmek ve hafta sonu sahamızda oynayacağımız Muratpaşa Belediye maçına moralli çıkmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız bir galibiyetle Muratpaşa maçının önemi daha da artacak ve o maç liderlik mücadelesi olacak. Sivas maçı ile Muratpaşa maçının arası sadece 3 gün. Bu yüzden Sivas maçında da dikkatli olmalıyız. Sakatlık ve benzeri şanssızlıklar yaşamak istemiyoruz. İnşallah istediğimiz galibiyeti alarak Trabzon’a döneceğiz” diye konuştu. 

TARAFTAR DESTEK VERSİN

Taraftardan da özel ricası olduğunu belirten Özcan, “Muratpaşa maçı liderlik mücadelesi olabilir. Bu mücadelede 29 Kasım Pazar günü bizleri yalnız bırakmasınlar. Salonu doldurmalarını ve coşkulu bir şekilde takıma destek olmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  

26 Kasım Perşembe günü Cumhuryet Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak Sivas Belediye SK – Zağnosspor müsabakası saat 13.00’te başlayacak. Maçı Ankara ve Samsun Bölge hakemlerinden Kürşat Kef ve Mesut Ateş ikilisi yönetecek.




Bakmadan Geçme