Zağnos transferleri ile gündemde

Kadınlar Süper Liginde iddaalı bir ekip kurmak için kolları sıvayan Zağnos Spor Kulübü, atılan imzalar ile gündeme bomba gibi düştü.

HENTBOLHABER.NET – İç transferde iki oyuncusuyla sözleşme yenileyen Zağnos Spor Kulübü, dış transferde de geçen günlerde biri Hırvat biri Polonyalı, iki oyuncuyu renklerine bağladı. Hırvatistan Milli Takım’ında 60 kez forma giymiş, Hırvat Ligi takımlarından RK Split takımının 1.85’lik pivotu Andrea Seric’i ve Polonyo Ligi’nde ENERGA AZS Koszalin takımında forma giyen oyun kurucu Aleksandra Regina Kobylecka’yı Trabzon’a getiren Zağnos SK, oyuncularla 1’er yıllık sözleşme imzaladı. İç transferde ise takım kaptanı, kalenin değişmez ismi Serpil Abdioğlu ve kanat oyuncusu Jale Kırdal ile nikah tazeleyerek sözleşmelerini 1’er yıl daha uzattı.

Zağnos Spor Kulübü ise bugün son dakika transferine imza attığını açıkladı. Avrupalı yıldız Lidija Horvat’ı Trabzon’a getiren Zağnos SK, Uzun süren görüşmelerin ardından Hırvat yıldızla el sıkıştı ve 1 yıllık sözleşmeye imza attırdı.

HC (RK) Lokomativa Zagrep takımından transfer edilen Lidija Horvat  sağ oyun kurucu pozisyonunda oynuyor ve 184 cm boyunda. Ülkesinin A milli takımında 100’ün üzerinde sayısız maça çıkan Horvat’ın, kariyerinde oynadığı takımlarla birlikte 12 lig şampiyonluğu bulunurken,  EHF Şampiyonlar Ligi’nde ve EHF CUP’ta birçok maçta forma giydi. Geride kalan sezonda Lokomativa Zagrep takımıyla şampiyonluk yaşayan Lidija Horvat, son 4 sezondur formasını giyindiği takımda 3 kez şampiyonluk yaşadı.

Bakmadan Geçme