Zağnos’dan imza şov

Kadınlar Süper Ligi ekibi Zağnosspor toplu imza töreni gerçekleştirdi.

HENTBOLHABER.NET – Ülkemizi bu sezon  EHF Challenge Kupası’nda temsil edecek olan Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip, yeni sezona iddialı kadro kuruyor. Daha önceden kadrosuna 1 yabancı transferle takviye yapan Zağnosspor, dış transferde RK Zagorje’de oynayan Sloven sol kanat Lea Krajnc, Kastamonu Belediyesi GSK’dan  Hırvat pivot Martina Pavic’i, yerli oyuncu transferinde ise Yağmur Toprak ve Merve Adıyaman’ı düzenlenen imza töreninde birer yıllığına renklerine bağladı.

İç transferi de bitiren Zağnosspor, sekiz oyuncuyla birer yıllık daha sözleşme yeniledi. Lidija Horvat, Dushica Gjorgievska, Tatiana Kyriushyna, Serpil Abdioğlu, Jale Kırdal, Kübra Özyılmaz ve Hande Çifçi sözleşmeleri uzatılan oyuncular oldular

Yardımcı Antrenör olarak 2 sezondur Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekipte görev yapan Sevinç Yüksel’in de sözleşmesi uzatılarak takımda kaldı.

Törene Zağnos Spor Kulübü Kadın Takımı  Başkanı Haluk Selim, Başkan Yardımcısı Abdülaziz Baş ile yöneticiler Sezgin Üstün ve Hakan Yeşilyurt katıldı.

SELİM: “AVRUPA’DA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Haluk Selim, ikisi yabancı ikisi yerli olmak üzere dört yeni oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini, mevcut yedi oyuncuyla da sözleşme yenilediklerini söyledi. Selim daha önceden de bir oyuncu transfer ettiklerini anımsatarak; “Yeni sezon öncesi 5 oyuncu transferi gerçekleştirdik. Birkaç oyuncu transferimiz daha olabilir. Görüştüğümüz oyuncular var. Bu sezon hem ligde, hem Avrupa’da hem de Türkiye Kupası’nda iddialı bir şekilde ilerlemek istiyoruz. Bunun için de güçlü ve kalabalık bir kadroya ihtiyacımız var. Türkiye’de Trabzon’u, Avrupa’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımıza çok iyi bir sezon yaşatma amacındayız” dedi.


// ZAĞNOSSPOR’A BOŞNAK RAKİP

Bakmadan Geçme