Zağnos’dan iyi başlangıç

Kadınlar Süper Ligi ekibi Zağnosspor, yeni sezon öncesi iyi bir başlangıç yaptı.

HENTBOLHABER.NET – Zağnosspor, 15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla Rize’de düzenlenen 1. Çaykur Demokrasi ve Şehitler Hentbol turnuvasında şampiyon oldu.

Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Zağnosspor, Ardeşen GSK, Üsküdar Belediyesi SK ve Samsun GSK’nın katıldığı, Rize’nin Ardeşen ilçesince düzenlenen 1. Çaykur Demokrasi ve Şehitler Hentbol turnuvasında kazanan Trabzon ekibi Zağnosspor oldu. Sırasıyla Üsküdar Belediye’yi 31-17, Samsun GSK’yı da 31-26 yenen Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip, son maçında ise turnuvaya ev sahipliği yapan Ardeşen GSK’yı 24-23 yenerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

9 Eylül Cuma günü deplasmanda Bursa Osmangazi Belediye ile oynayacağı maç ile sezonu açacak olan Zağnosspor, turnuvadaki oyunuyla göz doldurdu. Turnuvayı şampiyon tamamlamanın verdiği mutlulukla motivasyonunu iyice artıran Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip, sezon hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda sürdürecek.

SELİM: TAKIMIMIZIN İLK KUPASI

Zağnosspor Kadın Hentbol takımında Başkan Haluk Selim turnuvada elde ettikleri şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. Selim, 2014’te kurulan Zağnosspor’un hentbol branşında ilk kez kupa kaldırdığını belirterek; “Camiamız sporun her alanına önemli yatırımlar yapıyor. Hentbol bayanlarda geçen sezon iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon kadromuzu daha da güçlendirerek hedefe oynayacak bir takım oluşturduk. Yaklaşan yeni sezon öncesi böyle anlamlı bir turnuvada şampiyonluğa ulaştık. Burada 15 Temmuz’da şehit olan kahramanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah o günleri bir daha milletimize ve devletimize yaşatmasın” dedi.

“LİGE HAZIRIZ”

Yeni sezon için umutlu olduklarını söyleyen Selim; “Turnuvada oynadığımız 3 maçın 3’ünü de kazanarak iyi bir performans ortaya koyduk. Diğer takımlar da çok iyi mücadele ettiler. Her şeyden önce fair-play’in kazandığı bir turnuva oldu. İnşallah lig boyunca bu anlayış bozulmaz ve dostlukların, kardeşliklerin pekiştiği bir sezon olur. Ligin başlamasına ise artık kısa bir süre kaldı. Takımımız hazır bir görüntü ortaya koydu. İnanıyorum ki bu oyunlarının daha da üstlerine çıkacaklar. Her maça aynı inanç ve kararlılıkla hazırlanırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok” diye konuştu.




Bakmadan Geçme