Zağnos’dan sezona veda…

Kadınlar Süper Lig’de yer alan Zağnosspor, sezon sonu yemeğinde bir araya geldi.

HENTBOLHABER.NET – Ligde Play-Off yarı finaline kadar çıkan ve önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa Challenge Kupası’nda temsil etmeye hak kazanan Zağnosspor’da, Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, Kadınlar Hentbol takımı başkanı Haluk Selim ile birlikte yöneticiler, teknik heyet ve sporcuların katıldığı sezon sonu yemeği düzenlendi.

AKSOY: “ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEĞİZ”

Burada bir konuşma yapan Genel Başkan Emre Aksoy, iyi bir sezon geçirdiklerine vurgu yaparak şunları söyledi: “Sezon boyunca iyi mücadele ettiniz. Yarı finale kadar çıkmamız bizim için iyi bir sonuçtu ancak finali de elimizden kaçırdığımızı söyleyebilirim. Sizlerden önümüzdeki sezon daha iyi olmanızı bekliyorum. Şimdi omuzlarımızdaki yük Avrupa Challenge Kupası’na katılacak olmamızdan dolayı daha da arttı. Artık ülkemizi Avrupa’da temsil edeceğiz. Bu hepimize ayrı ayrı sorumluluklar yüklüyor. İnşallah önümüzdeki sezon hepimiz için daha iyi olacak.”

SELİM: “3 KULVARDA YARIŞACAĞIZ”

Kadın Hentbol takımı Başkanı Haluk Selim ise yaptığı konuşmada, gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladıklarını belirterek; “Teknik heyetin raporları doğrultusunda aramıza yeni katılacak sporcular olacak. Eksik yerlerimizi tamamlayıp seneye hem lig, hem Türkiye Kupası, hem de Avrupa Challenge Kupası’nda başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Sezon boyunca verdiğiniz emekler için hepinize teşekkür ederiz” dedi.


//

Bakmadan Geçme