Zağnosspor, Ardeşen GSK maçını unuttu

Kadınlar Süper Lig 7.haftasında Ardeşen GSK maçından mağlup ayrılan Zağnosspor, kendi seyircisi önünde oynayacağı 8.Hafta maçına odaklandı.

HENTBOLHABER.NET – Zağnosspor Kadın Hentbol takımı başkanı Abdülaziz Baş, deplasmanda karşılaştıkları ve 34-28 kaybettikleri Ardeşen GSK maçından bahsederek, ilk yarı üst üste beş ataktan boş geri döndüklerini ve maçın kırılma anlarında gerekli sayıyı bulamadıkları değerlendirmesinde bulundu.

Baş açıklamasının devamında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK maçının önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “İzmir ligin iyi takımlarından. Ligdeki pozisyonumuzu kaybetmememiz ve üst sıralardaki yerimizi korumamız adına önemli bir maça çıkacağız. 9 Kasım Çarşamba günü 19 Mayıs’ta oynanacak olan maça tüm sporseverleri davet ediyorum. Karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Herhangi bir şekilde bilet veya ücret talep etmiyoruz. Taraftar desteğini arkamıza aldığımız maçlarda rakip takımları daha kolay baskı altına alıyoruz. Bu maçta da taraftarlarımızı aynı şekilde tribünü doldurmaya davet ediyoruz”




Bakmadan Geçme