Zağnosspor – Üsküdar Belediyespor Maçının Detayları

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde ikinci yarı maçları başladı. Trabzon ekibi Zağnos Hentbol, İstanbul ekibi Üsküdar Belediye ile 19 Mayıs Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli geçen maçta Zağnosspor rakibine 3 farkla yenildi. Maç 28-25 Üsküdar Belediyespor lehine sonuçlanırken, yeni antrenörü Kıvanç Özcan ile ilk maçına çıkan Zağnos çok önemli bir maçtan mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Bu sonucun ardından Zağnos 7 puanda kalırken rakibi Üsküdar puanını 8’e yükseltti ve en yakın rakibi Üsküdar ile puan sıralamasında yer değiştirip 8’inci sıraya geriledi.

YER: 19 Mayıs Spor Salonu

HAKEMLER: Yüksel Çalkuç, Fuat Çam

TRABZON ZAĞNOS: Nigina Saidova*, Serpil Abdioğlu*, Fatma Akgün** 2, Jale Kırdal** 8, Funda Yıldırım** 4, Gülay Türk**3,  Anita Campa** 5, Anastasia Metelska*, Jovana Petrovic** 3

ÜSKÜDAR BELEDİYE: Merve Durdu**, Esra öztürk*** 6, Merve Adıyaman*** 7, Rabia Öz*, Gamze Şaşmaz** 1, Buket Yılmaz**, Buçe Taçyıldız** 2, Sinem Vatan*, Güneş Viter** 4, Deniz Durmuş**, Kübra Sarıkaya** 1, Neriman Sevgilican*** 7, Halime Beykurt*, Cumhuriye Hodzic**, Melten Arslan**

İLK YARI: 12-13 (Trabzon Zağnos-üsküdar Belediye)

 

Haber

Bakmadan Geçme