Zağnosspor yeni perisine imza attırdı

Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Zağnosspor, Sırp sol kanat oyuncusu Anastazija Dokovic’i transfer etti.

Yeni sezonda Türkiye’yi Avrupa’da Challange Cup’ta temsil edecek olan Zağnosspor, Sırbistan’ın ZRK Naisa takımında forma giyen Anastazija Dokovic’i Trabzon’a getirterek 1 yıllık sözleşme imzaladı. Zağnos Spor Kulübü binasında düzenlenen imza törenine Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim ve yardımcısı Abdülaziz Baş katıldı.

Haber

DOKOVIC MUTLU
Kırmızı-Mavi-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Dokovic, imza töreninde yaptığı açıklamada, kısa sürede Trabzon’u gezme fırsatı bulduğunu belirterek şunları söyledi: “Zağnosspor ile ilgili daha önce burada oynayan arkadaşlarımdan bilgi aldım. Hem kenti hem kulübü çok övdüler. Gerçekten de dedikleri kadar var. Ben de kulübün faaliyetlerini az çok internet üzerinden takip etme fırsatı bulmuştum. İyi bir kulübe geldiğim için mutluyum. Umarım birlikte iyi bir sezon geçireceğiz. Bize Her Yer Trabzon!”

SELİM: “BALKANLARIN EN İYİSİNİ ALDIK”
İmza töreninde yeni sezona dair açıklamalarda bulunan Zağnossor Hentbol takımı başkanı Haluk Selim, Balkanların en iyi oyuncusu seçilen bir ismi kadroya kattıkları için son derece memnun olduklarını söyleyerek; “Yeni sezon için kadroya takviyeler yapıyoruz. Önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa kupalarında en iyi şekilde temsil edebilmek adına kadromuzu çok iyi oyuncularla güçlendireceğiz. Hepimiz için hayırlısı olsun” dedi.


//

Bakmadan Geçme