Zağnosspor’da “ilk”ler yaşanacak!

Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Zağnos SK, Challenge Kupası'nda Bosna Hersek'in ZRK Ilidza takımıyla karşılaşacağı maça hazır.

HENTBOLHABER.NET – Zağnosspor, 21-22 Ekim tarihlerinde çift maç üzerinden oynanacak ikinci eleme turundaki rakibi ZRK Ilidzi maçlarıyla ilk kez Avrupa’da boy gösterecek.

‘ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ’

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Zağnosspor Bayan Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, kent olarak Trabzon’da büyük destek beklediklerini belirtti. Selim açıklamasında; “Uzun zamandır bu iki maçı bekliyoruz. Kulübümüz için olduğu kadar kentimiz ve ülkemiz için de önemli bir maç. Ülkemizi bu maçta en iyi şekilde temsil edeceğiz. Güçlü ve yetenekli oyuncularda kurulu takımımız var. Üstesinden rahatlıkla gelebileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

TRİBÜNLERİ DOLDURUN ÇAĞRISI

Maç tarihlerini anımsatarak taraftarı tribüne davet eden Selim; “İlk maçımız 21 Ekim Cuma günü saat 15.00’da başlayacak. İkinci maçımız ise 22 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak. Her iki karşılaşma da 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak ve tüm sporseverlere ücretsiz olacak. Taraftarlarımızda ricamız tribünleri doldursunlar. Avrupa’ya karşı güçlü bir birliktelik tablosu çizelim. Bizi bu yolda yalnız bırakmasınlar. Onların olmadığı tribünlere karşı alınan galibiyetlerin de çok fazla anlamı olmaz” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme