Zağnosspor’da Yeni Bir Dönem Başladı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Zağnosspor’da yeni bir dönem başladı.

Zağnosspor Antrenörü Ahmet Rıza Ursavaş ile yollar ayrıldı ve yeni teknik direktör Secaattin Aydoğ oldu.

İzmirBüyükşehir Belediyespor maçı sonrası toplanan yönetim kurulu antrenörAhmet Rıza Ursavaş ile yolları ayırırken , yeni antrenörlük pozisyonunaSecaattin Aydoğ’u getirme kararı aldılar. Alınan bu kararın ardından takımda alınan sonuçların yanında bir kan değişikliği gerektiği idi.

Haber

Konu ile ilgili olarak Zağnosspor Kulübü Başkanı Emre AksoyHentbolhaber.Net’e telefon ile  yapmış olduğu açıklamada , Ahmet RızaUrsavaş’a katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini belirterek,"Secaattin Aydoğ ile Trabzon Zağnosspor için yeni bir dönem başlıyor.Hocamızın takımımıza katkılarının çok fazla olacağını düşünüyoruz.Kurumsal kimliğimiz ve Altyapı – Üstyapımızla en iyi şekilde organizeolup başarıı sonuçlar almak istiyoruz"dedi.

 

 

Haber

"YÖNETİM KURULU ÇOK FARKLI"
Yeni Teknik Direktör Secaattin Aydoğ, Hentbolhaber.Net’e telefon ile bağlanarak şunları söyledi:

"DeğerliZağnosspor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin ve Trabzon Hentbolcamiasının bana görev vermek istemeleri son derece onur verici oldu.Açıkçası buraya görüşmeye gelmiştim. Anlaşma konusunda tam emindeğildim. Ancak Yönetim Kurllu Üyelerinin her birinin ayrı ayrı ilgisive alakası bende çok farklı izlenimler bıraktı. Sayın Başkanımız EmreAksoy’un projeleri ve kulüp ile alakalı düşünceleri şuana kadar gördüğümen önemli kulüp yönetimlerinden birisi idi. Şunu belirtmek isterim ki;Eskişehir Eti’den beri profesyonelleşme adına yönetim olarak, böyle biryönetim kurulu ile çalışmamıştım. Bu heyecanı hissetmek benim için çokönemli idi. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum"dedi.

"TRABZON’DA HENTBOL TUTKUSU BİR BAŞKA"

Aydoğdevam eden açıklamalarında , "Trabzon’da Hentbol tutkusu farklıdır.Şehirde Hentbol sevilmektedir.  O yüzden tribünlerin tamamen doluolacağına ve seyircinin yanımızda olacağından inancım tam. YönetimKurulu ve teknik ekibimiz ki, Yardımcı Antrenör olarak Tuncay Ereskenbize eşlik edecektir, başarılı olabilmek için sonuna kadar en iyisiniyapmaya çalışacaktır. Kulübümüzün altyapı – üstyapıda başarısı içinprojeler ile yola devam edeceğiz."dedi.

Bakmadan Geçme