Zağnosspor’dan Hentbol’a büyük katkı

Zağnos Spor Kulübü resmi dergisinin ilk sayısı çıktı. Futbolda ve hentbolda adından sıkça bahsettiren Zağnos Spor Kulübü, Türkiye'de bir ilke de imza atmış oldu.

İLK SAYIDA BAŞKANIN MESAJI

Derginin ilk sayısındaki yazısında hedeflerini sıralayan Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, futbol takımıyla birlikte şampiyonluk yaşayıp Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmayı, hentbolda da Avrupa kupalarına katılmayı amaçladıklarını belirtti. Aksoy, ilerisi için basketbol, yüzme ve boks branşlarının açılacağını da duyurdu.

 

YILMAZ DERGİYİ TANIMLADI

Zağnos Spor Kulübü Dergisi’ni yayına hazırlayan ve okuyucularla buluşmasını sağlayan, derginin Genel Yayın Yönetmenliği ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerini yürüten Fatih Yılmaz, derginin içeriği ve formatı hakkında bilgiler verdi. Derginin 52 sayfadan kuşe kağıda baskı olduğunu söyleyen Yılmaz, ilk sayıda kulübün genel tanıtımının yapıldığını, ikinci ve daha sonra ki sayılarda daha çok röportajların ve söyleşilerin yer alacağı bir Zağnos Spor Kulübü Dergisi’nin tüm spor kamuoyuyla buluşacağını söyledi; Dergiyi her ay çıkarmayı planladıklarını ve bu alanda bir ilke imza atmanın da mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili olarak Hentbolhaber.Net’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Emre Aksoy, "Biz hem futbol takımımız hem de hentbol takımımızın oyuncuları için, onları camianın daha iyi tanıması için dergimizi çıkarttık. Ayrıca sporseverlerin , taraftarlarımızın bir bütün olması, takımımıza sahip çıkması adına böyle bir çalışmaya imza atıyoruz. Tüm spor severlerden ve spor camiasının önde gelenlerinden olumlu tepkiler aldık. Teşekkür ederiz. Biz bir aileyiz. Biz bir bütünüz. Zağnosspor Kulübü dergisi ile farklılık yaratmaya devam edeceğiz. Böylece bir bütün olacağız. Biz büyük bir ailenin fertleri olarak hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Haber

Bakmadan Geçme