Zağnosspor’dan İki İmza Daha

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele edebilmek için gerekli işlemleri yapan ve ardından THF Resmi açıklamasını bekleyen Zağnos Bayan Hentbol Kulübü, bir yandan dış transferde orta oyun kurucu Ukraynalı Anastasia Metelska, iç transferde ise yine Ukraynalı Tatiana Kyriushyna ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Zağnos Bayan Hentbol Kulübü’nün transferçalışmalarına devam ettiği, kulübün bir süre önce Sırp oyuncular AnitaCampa ve Jovana Petroviç’i kadrosuna kattığı anımsatıldı.

Böylecetransferin "flaş takımı" haline gelen kırmızı-mavi-beyazlı ekibin sonolarak 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreni ile dıştransferde orta oyun kurucu Ukraynalı Anastasia Metelska, iç transferdeise yine Ukraynalı Tatiana Kyriushyna ile sözleşme imzaladığı ifadeedilen açıklamada, törende Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy vegenel sayman Abdülaziz Baş’ın da hazır bulunduğu belirtildi.

Oyunculardan Metelska,imza töreni sonrası yaptığı konuşmada, Zağnos Bayan Hentbol Kulübü’nütercih etmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek, vatandaşıKyriushyna ile aynı takımda oynayacağı için uyum sorunu yaşayacağınıdüşünmediğini söyledi.

Bakmadan Geçme