Zağnos’un ilk resmi imzası

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde yer alan ve yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Zağnos Spor Kulübü, ilk transferini gerçekleştirerek Betül Yılmaz'ı kadrosuna kattı.

Kastamonu Belediyesi SK’da oynayan, Türkiye A Milli takımın sol oyun kurucusu Betül Yılmaz ile anlaşan Zağnos Spor Kulübü, 1 yıllık sözleşme imzalattı. Kulüp Başkanı Haluk Selim ve Antrenör Kıvanç Özcan’ın İstanbul’a giderek gerçekleştirdiği transfer yeni sezonun ilk imzası oldu.

 Betül Yılmaz “Beklentileri karşılayacağım”
Zağnos Spor Kulübü için forma giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yılmaz; “Hedefleri olan ve iyi idare edilen bir kulübe geldim. Zağnosspor ve Trabzon ile ilgili hep güzel şeyler duydum. Kıvanç Özcan hocamız beni takımda görmek istedi ve bu yönde bir teklifle gelindi. Ben de severek kabul ettim. Yeni sezonda benden bekleneni en iyi şekilde maçlara yansıtmak için çalışacağım” dedi.

Başkan Haluk Selim: “Transferler devam edecek”
Yeni sezon için transferler çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Haluk Selim ise, teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. Selim; “Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. İlk transferimizi gerçekleştirdik. Yeni transferlerde olacak. Yurt içi ve yurt dışında görüştüğümüz oyuncular var. Netleştikçe kamuoyuna duyuracağız. Betül Yılmaz camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme