Zağnos’un Perileri şen

Kadınlar Süper Ligi 10.haftasında deplasmanda Sivas Belediye ile karşılaşacak olan Zağnosspor, hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu'nda sürdürüyor.

İdmanda çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Mavi-Beyazlılar, Sivas maçından 3 gün sonra evinde oynayacakları Muratpaşa Belediye maçına da odaklanmış durumda. Deplasmandan galibiyetle dönme planları yapan Zağnosspor, liderle evinde oynayacağı maça da konsantre olmaya çalışıyor. Oyuncuların motivasyonuna üst seviyede tutmaya çalışan Zağnosspor yönetimi ise son gerçekleşen idmanın ardından oyunculara tatlı ikram etti. Kulüp Başkanı Haluk Selim ile birlikte yöneticiler Abdül Aziz Baş ve Sezgin Üstün’ün de katıldığı idmanda oyuncuların neşeli oldukları gözlendi.

BAŞ: “GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK”

İdman sonrası kısa bir açıklama yapan kulübün Genel Saymanı Abdül Aziz Baş, Sivas deplasmanından galibiyetle döneceklerini inandıklarını belirterek; “Ligde çok iyi bir hava yakaladık. 4 maçtır kazanıyoruz. Sivas deplasmanı ile bunu 5’e çıkarabiliriz ancak önümüzde ki hafta sonu kendi evimizde çok önemli bir maç oynayacağız. Ligin lideri Muratpaşa Belediye ile zorlu bir maça çıkacağız. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Ancak özellikle bu maç için taraftarımızın ciddi desteğine ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme