Zağnos’un yolu finale uzanıyor

Zağnosspor Kadın takımı antrenörü Kıvanç Özcan, seride 2-0 öne geçerek Süper Lig Play-Off'ta yarı finale yükselmeleri sonrası açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Zağnosspor, deplasmanda 29-27 yendiği İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ikinci maçını 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynadı ve maçtan 27-25 galip geldi. Bu galibiyetle Zağnosspor Kadınlar Süper Lig Play-Off mücadelesinde yarı finale yükseldi ve önümüzdeki sezon Türkiye’yi Avrupa Kupaları’nda temsil etmeyi garantiledi. Zağnosspor antrenörü Kıvanç Özcan, İzmir maçlarının zor geçeceğini bildiklerini ve güçlü bir takımı elediklerini belirterek; “Maçın son 20 dakikasına kadar iyi oynayan taraf İzmir’di. Son yirmi dakika Zağnosspor Zağnosspor gibi oynadı ve maçı kazandık. Güçlü bir takımı eledik ve bunun için mutluyuz. Oyuncularımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Başkanımız ve yönetim kurulumuz çok emekler sarf ediyor. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

AVRUPA MUTLULUĞU

Gelecek sezon Türkiye’yi Avrupa Kupaları’nda temsil edecek olmanın kendileri için büyük bir gurur olacağını söyleyen Özcan; “Avrupa Kupaları’na katılmayı garantilememiz camiamız adına önemli bir başarı. Şimdi hedefimiz Play-Off’ta final oynamak. Tabi bunun için ilk adım yarı final eşleşmesinden galip ayrılmak. Muratpaşa ile zorlu bir yarı final serisi bizi bekliyor. Bu maçı kazanıp final oynamak istiyoruz. Bu sezonki başarımızı final ile taçlandırmak en büyük hedefimiz” açıklamasında bulundu.


//

Bakmadan Geçme