Zeki POLAT’tan Hentbolhaber’e Resmi Açıklama

Hentbol Erkekler Süper Lig Ekibi Büyükşehir Belediye Ankaraspor ie yollarını ayıran Antrenör Zeki Polat, Hentbolhaber.Net’e yazılı olarak açıklama yaptı.

5 Mart günü istifa dilekçesi ile B.B.Ankaraspor ile yolları ayıran Zeki Polat,"Yeni Bir Başlangıç " adı ile başlayan  yazısında,10 Yıllık çalışmahayatında 2 yıl oyuncu  ve 8 yıl antrenör olarak görev yaptığınıbelirtti.

Polat, "Bu 8 sene içinde kulübe bir çok başarı, dereceve ilkleri yaşattık. Göreve geldiğim sırada, alt yapılarda hiçbir dereceve başarı mevcut değildi. A takımda lig de orta sıralarda yer almaktaidi. Avrupa Kupaların da tur atlayamamış ve Lig de ise herhangi birkupayı müzesine götürmemişti. "dedi.

HaberGeriyedoğru baktığında Yıldızlar Türkiye Şampiyonu , Defalarca GençlerTürkiye Şampiyonu , Türkiye Kupası , Süper Kupa ve Avrupa Kupalarındailk 16 takım arasında yer almanın kendisine gurur verdiğini belirterekşunları aktardı:

"Tüm bunları Kulübün idarecisinden tutun, Teknik ekip ve Sporcusu ilebirlikte başardık. Ekip olmak, aile olmak, bu yüzden önemli. Başarıböyle geldi. Savaştık, inandık ve başardık. İki defa Süper ligŞampiyonluk Finali oynadık. Tüm Hentbol severler gördü ki çalışınca,inanınca bir şeyler yapılıyor. Şimdi lig’lerimiz de herkes herkesiyeniyor. Bir umut aşıladığımıza inanıyorum. Lige bir kalite geldi diyedüşünüyorum. Kimse yenilmek için sahaya çıkmıyor artık. Lig de altsıralarında yer alan takım, şampiyon adayını yenebiliyor. Alt yapıdanbirçok sporcu A takıma kazandırdık. Hatta A takımla yetinmedik A Millitakımada gönderdik. Ligin birçok takımın da, alt yapımızda yetişmişsporcu yer almakta. Şimdi yaptıklarıma gururla bakıyorum. Ben Hentbol’ebir şeyler kazandırdım diyebiliyorum.Bu sene sezona Süper Kupa ilebaşlamamıza rağmen, istediğimiz ivmeyi kazanamadık. Ligin ikinci veüçüncü haftasını yenilgi ile kapatmamız, kulüpte endişelere nedenolmuştur. Daha önce de belirttiğim gibi lig de artık bir kalite var.Görevi bıraktığım 22 hafta da bizim gibi rakiplerimizin de yenilgialdığını görüyorum. Maç eksiği ile takımımı 2. sırada teslim ettim.Sezona başlarken hedefimiz Avrupa kupalarında tur atlamak, Lig deŞampiyonluk finali oynamaktı. Avrupa kupalarında tur atladık ve şanssızbir kura ile Fransız ekibe elendik. Lig de Final oynama şansımız haladevam etmekte. Buna rağmen başarısız sayılmam bizi bu noktaya getirdi.Kimseye kırgın değilim. Bütün bunları yaparken hep beraber yaptık vegüzel şeyler başardık. Birlikte çalıştığım herkese teşekkür ederim. Kötügünümde bile bana destek veren idarecilerime, şimdiye kadar birlikteçalıştığım Antrenör arkadaşlarıma ve bütün sporcularıma teşekkür ederim.Başka bir yerde yine birlikte çalışmak dileğiyle hoşça kalın.  Benimiçin bu sadece bir başlangıç." dedi.

NOT: Bu Haber Hentbolhaber.Net’e aittir. Kaynak Gösterilmeden yayınlanmaması rica olunur.

Bakmadan Geçme