Zeki Polat’tan Resmi Açıklama Geldi

1907 Kanaryaspor ile yolları ayrıan Zeki Polat resmi açıklamasını Hentbolhaber.Net’e yaptı.

Polat sözlerinde şunları söyledi:

“1907 Kanarya Spor Kulübü ile karşılıklı konuşarak ayrılmış bulunuyorum. Belki hala bilmeyenler vardır ama biz bu takımı oluştururken çoğu sporcuları İstanbul dışından getirdik. Herkes bulunduğu ilde kendi çalışıyordu. Zor ve masraflı bir işe girmiştik.

Takım da, 15 kişilik kadro da 1 sakatımız, 1 Edirne, 1 İzmit, 2 Eskişehir, 1 Kütahya, 1 Ordu ve 1 Ankara da oturan sporcularımız vardı. Kalan 7 kişi de İstanbul da küçük bir salon da antrenman yapıyordu. Bu parçalanmış takımı biraraya getirip takım oyunu oynatmak, takdir edensiniz ki zor çalışmadır. Fakat takımdaki her sporcumun fedakar çalışmaları sonucu, sahaya takım nasıl olduğunu özellikle de son maçta herkese gösterdik. Kısa zaman da yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalıştık”dedi.

“DEDİKODUYU TAKDİR EDEN KİŞİLERİ GÖRDÜM”

Polat devam eden açıklamalarında , “Her zaman ki gibi çalışmayı değil de dedikoduyu takdir eden kişileri gördüm. Bugüne kadar arkamdan konuşanları gülerek izledim. Yine gülerek izliyorum. Kimsenin arkasından konuşmadım konuşmam. Kimsenin arkasından iş çevirmedim yine de çevirmem. Hem kulübü hem de kendimi yıpratmamak için kulüpten ayrılmayı doğru buldum ve ayrıldım. Camiaya saygılarımla”dedi.

Bakmadan Geçme