Zeynur Pehlivan : “Final4 Böyle Final Görmedi”

Zeynur Pehlivan , Almanya’nın Köln şehrindeki Lanxess Arena’da oynanan Velux Ehf Final4 yarı final müsabakalarını siz Hentbolhaber.Net takipçileri için yorumladı.

Hiçkimsenin aklına gelmezdi Kiel ve Flensburg"un final oynayacağı.

İkiAlman takımını  finalde görmek değildi inanılmaz olan! İnanılmaz olanFlensburg"un Barcelona’yi altı farktan maçı berabere getirip maçı uzatmalara götürmesiydi.

Daha da inanılmaz olan ilk uzatmalari ikifarkla kapatan Flensburg"un Barcelonayı yakalayıp ikinci beş dakikayı daberabere bitirmesiydi…

Çok daha inanılmaz olan ise, sadecebirsporcunun yedi metreyi kaçırmasıydı, o da Karabatic’ti, Karabatic"inyedi metreyi, Anderson"a hedeflemesiydi, ya da Anderson"un Karabatic’eunutamayacağı bir hatıra bırakmasıydı.

Ben ne böyle bir atmosfer gördüm ne de boyle bir maç.. Meger Karabaticbizi bekliyormuş.Çünkü bizim içinde unutamaycağımız bir maçtı. Finalde bazılarının tahmini Kiel ileBarcelona , bazılarının tahmini ise Veszprm ile Barcelona idi. Hiç kimse bunu beklemiyordu. Tek birşeyden emindik. Final4’da 4.takımı ,bugün salondakilere unutulmaz bir maç seyrettiren Flensburg olacak gibiydi. Bugün maçtan  sonra salondakilerden duyduğumuz tek kelime vardı.
Unbelievable, unbelievable.. Gerçekten inanılma bir maçtı. Oyuncu değişimlerinde ki hatalar mı? Kaleci Faktörü mü? 7metreler mi? Yoksa seyirciler mi? Hepsinin uzun uzun anlatılması gerekir. Ama şimdi dğil. Türkiye’ye dönünce. Şimdi sokaklarda bnlerce hentbol taraftarı eğlenirken, ben burada kalmak istemiyorum. Oların arasında hentbol sohbeti yapmak , hr anın tadını çıkarmak istiyorum. İzninizle…

Yarın Velux Ehf Champions League’de Kiel – Flensburg final maçı oynayacak. Kim şampiyon olur? diye sordunuz. Bugünden sonra , bu muhteşem maçtan sonra bunun cevabını verecek birisini tanımıyorum. Bugün izlediğimiz bir final değil miydi? En iyisi biz bunları düşünmeyelim. Yarın hep beraber inanılmaz hentbolun keyfini çıkaralım. Ben bunu keyfini burada doyasıya yaşıyorum. Umarım sizde aynı keyfi almışınızdır.


Bakmadan Geçme