Zeynur Pehlivan : “You have to be there Black Eagles”

Hentbolhaber.Net yazarlarından ve Beşiktaş Mogaz ile KIF Kolding takımları arasındaki mücadeleyi yerinde izleyecek ve siz takipçilerimiz için röportajları , yorumları aktaracak olan Zeynur Pehlivan, bu maçla ilgili olarak “You Have to be there Black Eagles” diye alışılmışın dışında ingilizce bir başlık kullanarak düşüncelerini aktardı.

Zeynur Pehlivan yazısı şöyle:

 

"Geçen sene,  Köln FİNAL4 bileti alırken Hens, Canellas, Duvnjak’lı HSV Hamburg’u Lanxess Arena’da izlerim diye düşünmüştüm. Ama daha son onaltı maçında Makedon HC Vardar-Skopje, “Dur bakalım, bundan sonra yola ben devam edeceğim.” dedi ve Hamburg’u saf dışı bırakmıştı.
 
Yine bir  KS Vive Targi Kielce- Rhein Neckar Löwen maçları vardı ki, her iki maçta dört sayı farkla bitmiş, deplasmanda bir fazla gol kaydeden Rhein- Neckar Löwen son sekize kalan takım olmuştu. Hatta maç sonrası yapılan basın toplantısı, her iki takımın antrenörü arasındaki tartışmalara sahne olmuştu. Dujshebaev’in takımın başına geçmesiyle büyük beklentilere giren Kielce’de böylece devre dışı kalmıştı.
 
Avrupa’nın en zengin kulüplerinden birisi olan PSG Handball’a da böyle bir sürprizi Slovenya ekini RK Gorenje Verenje takımı yapmıştı.
 
Köln’de ki Final4’da ise FC Barcelona, THW Kiel ve MKB-MVM Veszprem gibi favorileri geride bırakıp Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak en büyük sürprizide  SG Flensburg-Handewitt yapmıştı.
 
2014-2015 VELÜX EHF Erkekler Hentbol Şampiyonlar Ligi maçları  ise en az bu sonuçlar kadar ilginç sonuçlarla başladı.

THW Kiel kendi evinde, İspanyol ekibi Naturhouse La Rioja takımına yenildi. Bu normal diyebilirsiniz. Ama bir Alman takımı daha yenildi ki bu inanılır bir şey değildi. Çünkü yenilen takım Şampiyonlar Ligi şampiyonu SG Flensburg-Handewitt’di. Buna da normal diyebilirsiniz. Çünkü rakip Danimarka KIF Kolding’di. Ama maç sonucu normal değildi. İnanmakta zorlandığımız nokta Şampiyonlar Ligi şampiyonunun ondört  sayı farkla yenilmesiydi.
 

Burası VELÜX EHF Erkekler Hentbol Şampiyonlar Ligi.. Her takımın, her oyuncunun, her maçın ayrı bir sonucu, ayrı bir hikayesi olan devler ligi..
 
Burası isimlerin değil,  daha çok isteyenlerin ve daha çok çalışanların  ligi..
 
Ve şimdi burada, Türkiye’nin bu ligde oynamayı diğer tüm takımlardan daha çok isteyen Beşiktaş Mogaz Hentbol,  böyle rakiplerle, böyle oyuncularla, böyle mücadeleler verecek.
 
Beşiktaş Jimnastik Kulübü; tarihi, başarıları, başkanları, teknik adamları, renkleri, renklerin hikayesi, stadı, oyuncuları, taraftarı, söylediği, söylemediği, yaptığı, yapmadığı   ile büyük bir camia.
 
Beşiktaş Mogaz Hentbol, 5 Ekim 2014 tarihinde saat 16:00 da Danimarka KIF Kolding takımı  ile  Sinan Erdem Spor Salonunda kendi seyircisi karşısına çıkacak.
 
Böyle büyük ve güzel bir camiaya söyleyenecek tek bir şey var.
 
“You have to be there BlackEagles”  EHF,  Cologne’de ki VELUX FİNAL4 maçları için hazırladığı görüntülerde Karabatic veya Palmarsson sürekli bu cümleyi tekrar eder. “You have to be there.”
 
Orada olmak zorundasınız Karakartallar.. Orada olmak zorundasınız Beşiktaşlılar.. Yeni heyecanlara tanık olmak, yeni hikayelere  ortak olmak için ve en önemlisi takımınızı böyle zorlu  mücadeleler karşısında yalnız bırakmamak için..

Sizinle kendisini daha güçlü hissedecek ve  sizinle daha iyi oynayacak olan Beşiktaş Mogaz Hentbol için..
 

Ve son olarak; takım ve mücadele oyunlarından hoşlanan, rekabeti, sporu ve hentbolu seven, hentbolun Avrupa’da nasıl oynandığını merak eden tüm sporseverlere sesleniyorum.

You have to be there..  You have to be at Sinan Erdem Sports Hall.."

Bakmadan Geçme