Zorlu: “Hedef Maçlara Kilitlendik”

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Yeditepe Spor Kulübünün antrenörü Vahit Zorlu,hedef müsabakalarına hazırlandıklarını ve gerekeni yapacaklarını belirtti.

Zorlu yapmış olduğu açıklamada, "Beşiktaş müsabakasında ilk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyduk, devreye 5 sayı fark ile iyi mücadele ettik.

Takımımızda Ozan ile yollar ayrıldı. Bilal ile de bazı konularda problemlerimiz var onları aşmaya çalışıyoruz. Kadro yönünden bazı problemlerimizoldu.Ayrıca şuana kadar kaybettiğimiz maçlarda da şanssızlıklarımız oldu. Kötü top oynamıyoruz. Özellikle son atışlarda dikkatli olmak gerekiyor.

Yarın(salı) maçımız olmasından dolayı özellikle Beşiktaş maçının 2.devresinde  gençleri oynatmayı tercih ettik. Açıkçası Beşiktaş maçında ki mağlubiyetide kabullenmek zorunda kaldık. Ama Gençleri iyi mücadele etmeye çalıştılar. Önümüzde Antalyaspor ile hedef maçlarından birini oynayacağız. Bu yoğum programda 3 maç üst üste hedef maçlarımız. Öncelikle Antalyaspor maçından galip ayrılarak ilk aşamayı olumlu atlamak istiyoruz. Ekip olarak en iyi mücadeleyi ortaya koyarak maçı kazanmak istiyoruz."dedi.

Bakmadan Geçme