Zorlu, ‘İlk Maçı Kazanmak Önemli’

Yeditepe Spor Kulübü Antrenörü Vahit Zorlu, ilk hafta müsabakaları öncesi Hentbolhaber.Net’e önemli açıklamalarda bulundu.

Erkeklerde 1. Hafta’nın son maçında pazartesi akşamı saat 20.00’de İstanbul Esenler Hakkı Başer Spor Salonu’nda Bursa Nilüfer Belediyesi ile kozlarını paylaşacak olan Yeditepe Spor Kulübü Antrenörü Vahit Zorlu, yapmış olduğu açıklamada, "Sezonun ilk müsabakası olması ve kendi sahamızda oynayacağımız müsabaka olması sebebiyLe kazanmak çok önemli. İlk haftanın önemini biliyor ve camiamızı mutlu etmeyi arzu ediyoruz." Dedi.

"Rakibimizin gücüne saygı duyarak oynaycağız."diyen Zorlu, "Güzel bir hazırlık dönemi ardından, hiçbir sıkıntımızın olmaması bu müsabakaya daha da odaklanmamızı sağlamaktadır. Buyıl Süper Lig gerçekten çok çekişmeli maçlara sahne olacaktır. Hangitakım maçların sonlarını iyi oynarsa, kazanacaklarını inanıyorum.

Ekibimde gençoyuncuların çok olmasının bireysel hataları yanında getirecektir ancak deneyimli, üst düzey oyuncularımızın arzu ve isteklerinin bu müsabakayı kazanmamızayetmesini diliyorum" diye konuştu.

İlk hafta müsabakaları öncesi Tüm Sporculara , Yöneticilere , Hakemlere ve Gözlemcilere başarılar  dileyen Zorlu, "Yeditepe Spor Kulübü olarak inşallah istediğimiz sonuçları yeni sezonda alırız." Dedi.

Haber

Bakmadan Geçme