10. Bölüm TATA Podcast yayında

Bazı Sahalar kanalının sunduğu, hentbolu konu alan podcast TATA'da, Cemal Görkem Erim ve Ozan Can Sülüm Şampiyonlar Ligi 3. haftayı ve Kadınlar Süper Kupa'yı değerlendirdi.

HENTBOLHABER.NET – Bazı Sahalar kanalının sunduğu, Velux EHF Şampiyonlar Ligi ağırlıkta olacak şekilde, hentbolu konu alan podcast TATA’da, Cemal Görkem Erim ve Ozan Can Sülüm Şampiyonlar Ligi 3. haftayı ve Kadınlar Süper Kupa’yı değerlendirdi.

B Grubunda, Porto’nun sürpriz olarak değerlendirilebilecek Kielce galibiyeti üzerine, maçı da Spor Smart ekranlarından anlatan Ozan Can Sülüm, “Ben uzun zamandır bu kadar kuvvetli, fizikli ve atletik bir takım görmemiştim. Porto’nun Belli eksikleri tabi ki var ama Kielce gibi bir takımı tamamen çaresiz bıraktılar, Kielce hiç maça ortak olamadı.” dedi.

JÍCHA İYİ BAŞLADI
Filip Jícha’nın THW Kiel’in başındaki ilk sezonuyla ilgili, “Sezona Almanya Süper Kupası’nı kaybederek pek de kredili başladığı söylenemez. Fakat şu ana kadar hem onlar için sert başlayan Şampiyonlar Ligi’nde, hem de her maçın çok zor olduğu Bundesliga’da gayet iyi başladılar. Şampiyonlar Ligi’ne 1 haftalık ara verilecek, oradan dönüşte üst üste Vardar ve Montpellier deplasmanları var. O maçların skorları da bu gidişata yönelik algıyı değiştirebilir.

“BU TABLO TÜRKİYE’DE OLSA…”
Cemal Görkem Erim, Veszprem’in Şampiyonlar Ligi’ndeki kötü başlangıcı ve final lanetiyle ilgili “Türkiye’de hentbola ciddi bir ilgi olsa ve örneğin; Fenerbahçe gibi bir kulüpte böyle final kaybetme ve muazzam yatırım yapılan bu sezona bu şekilde bir başlangıç olsaydı ortalık kaynıyordu şu anda. Balkan ülkesinde bu durumun sakin karşılanması çok ilginç.”

Kadınlar Süper Kupa karşılaşması ile ilgili Ozan Can Sülüm, “İki takım da çok güzel sponsorluk anlaşması imzaladılar ve maçların yayınlanacak olması da çok güzel haber. Fakat yine de bunlar Eylül ayının sonuna kalmamalıydı. Lig daha erken başlamalıydı mesela ama takım sayısı çok az. Hala bir şeylerin düzene oturmamasından dolayı canım sıkkın. Takımlar hakkında teknik yorum yapamıyoruz çünkü takımları izleyemedik neredeyse.”

Cemal Görkem Erim ise “Yaklaşık 2 ay önce bahsettiğimiz karamsar tablonun biraz temizlenmesi için uğraşıldığını görmek güzel.” yorumunda bulundu.

DETAYLARI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme