Hentbol Erkekler Süper Ligi Play-Off Maç Programı Belli Oldu

2023-2024 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi'nde Play-Off karşılaşma programı açıklandı.

Play-Off Şampiyonluk Etabı'nda ilk tur müsabakaları, normal sezonu üst sıralarda bitiren takımlar arasında gerçekleşecek. Beşiktaş Safi Çimento, normal sezonu birinci sırada tamamlayarak, dördüncü sıradaki Spor Toto ile karşılaşacak. Sakarya BBSK ise ikinci sırada yer aldığı için üçüncü sıradaki Beykoz Belediyesi ile mücadele edecek.

İlk tur maçları üç müsabakalık seriler şeklinde oynanacak ve iki galibiyet alan takım finale yükselecek. Serinin ilk iki maçı üst sırada yer alan takımın sahasında, üçüncü maç ise alt sıradaki takımın sahasında yapılacak.

Normal lig sezonunu beşinci ila sekizinci sırada bitiren takımlar arasında ise sıralama etabı müsabakaları düzenlenecek. 

Köyceğiz Belediyesi, sekizinci sıradaki Konya BBSK ile karşılaşacakken, altıncı sıradaki İzmir BBSK, yedinci sıradaki Nilüfer Belediyesi ile karşılaşacak. Bu etap, takımların sezonu hangi sıralarda bitireceğini belirleyecek.
Hentbol Erkekler Süper Ligi Play-Off Maç Programı Belli OlduHentbol Erkekler Süper Ligi Play-Off Maç Programı Belli Oldu

Bakmadan Geçme