Köyceğiz Bld ile Konya BBSK Antrenörlerinden Maç Sonrası Değerlendirmeler

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Play-off Sıralama Etabı'nda Köyceğiz Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Klübü'nü konuk etti. Maç sonrasında iki takımın antrenörleri Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Play-off Sıralama Etabı'nda Köyceğiz Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Klübü'nü ağırladı. 

Dün oynanan müsabakalarda Erkekler Süper Ligi’nde Play-off Sıralama Etabı'nda Köyceğiz Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşı karşıya geldi. 

İlk devrede 15-17 skorla geride kapatan Köyceğiz Belediyesi, maçın ikinci devresinde 37-28 skorla galip geldi. 

Maç sonrası Köyceğiz Belediyespor antrenörü Emrah Çalışkan ve Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Klübü antrenörü Murat Caycı Hentbolhaber.net'e değerlendirmelerde bulundu.

'Harika Bir Performans Sergiledi'

Köyceğiz Belediyespor Antrenörü Emrah Çalışkan, ilk yarıyı önde kapattıklarını ancak beşinci dakikadan itibaren oyunda kopukluk yaşadıklarını belirtti. Çalışkan, "İlk yarı sonrası savunma oyuncularımızda değişiklik yaptık. İkinci yarıda ise 9 sayılık üstünlükle bitirdik. Takım harika bir performans sergiledi. Konya Belediyesi de iyi bir performans gösterdi," ifadelerini kullandı.

Çalışkan, takımda forma giyen Oğuz Çevik'in el bileğinin çatladığını, ancak gerekli müdahalenin yapıldığını da açıkladı.

'Hedef: Ligden Düşmemek' 

Konya BBSK Antrenörü Murat Caycı, Konya BBSK'yı Play-off'a taşımak hedefiyle çıktıkları maçı değerlendirdi. "İlk devrede iyi bir mücadeleye şahit olduk, bu devre oldukça iyiydi. Ancak kaçan atışlar ve direkten dönen toplar, savunma direncimizi düşürdü. Bunun etkisiyle, ikinci devrede iyi oynamamıza rağmen maçı 37-28 skorla kaybettik," dedi.

Caycı, ligde kalıcı bir takım olmayı ve Play-off'ta mümkün olduğunca ileri gitmeyi hedeflediklerini ifade etti. "Köyceğiz takımı maç boyunca iyi mücadele etti ve maçı bırakmadı. İkinci devre boyunca dirençli bir oyun sergiledi. Her iki takım da iyi performans sergiledi," diye ekledi.
 

Bakmadan Geçme