Beşiktaş Aygaz sahne alıyor

Beşiktaş Aygaz’ın Antrenörü Müfit Arın, EHF Kupası maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler EHF Kupasında mücadele edecek Beşiktaş Aygaz  1. turdan itibaren mücadele edecek. Temsilcimiz bu turda Sırp RK Metaloplastika Sabac ile olan iki maçını da her iki takımın anlaşması gereği İstanbul’da oynayacak.

Beşiktaş Aygaz Antrenörü Müfit Arın, siyah-beyazlıların EHF Cup 1. Ön Eleme turunda Sırp temsilcisi RKM Sabac ile oynayacağı maçlar öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Aygaz’ın yer alacağı tüm kulvarlarda her zaman olduğu gibi zirveyi hedeflediğini belirten Müfit Arın, şunları söyledi:

“5 Ağustos’tan beri yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her zaman olduğu gibi bu sezon da yer alacağımız tüm kulvarlarda zirveyi hedefliyoruz. Avrupa’da bu sezon EHF Cup’ta mücadele edeceğiz. Sırp temsilcisi RKM Sabac’ı iki maçta da güzel oyunlar sergileyerek elemek istiyoruz. RKM Sabac ile iki maçı da Beykoz Şahin Köktürk Spor Salonu’nda oynayacağız. Cuma ve Cumartesi günü oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.”

Moustafa Hadj Sadok, Beşiktaş Aygaz’da

Beşiktaş Aygaz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Cezayirli genç hentbolcu Moustafa Hadj Sadok’u kadrosuna kattı. 17.08.1997 doğumlu Moustafa, orta oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. RK Metaloplastika Sabac ile oynanacak olan her iki müsabakada da forma giyecek.

Recep Sahin Köktürk Spor Kompleksi ev sahipliği yapacak

Beşiktaş Aygaz ile RK Metaloplastika Sabac arasında oynanacak olan müsabakalara Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi ev sahipliği yapacak.

30 Ağustos Cuma günü Saat:19.00 ve 31 Ağustos Cumartesi Saat:17.00’de oynanacak olan her iki müsabakayı  Letonya Hentbol Federasyonu’ndan Edmunds Bogdanovs ile Ivars Cernavskis yönetecek.

 

 

Bakmadan Geçme