Gol Düellosunda Kazanan Kim?

Hentbol severler, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 9. Haftasında unutulmaz bir mücadeleye tanıklık etti. Aksaray Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü arasındaki karşılaşmada gol düellosu adeta seyir zevki yaşattı. Merak edilen soru ise hangi hentbolcunun en fazla golü attığıdır. Bu heyecan dolu maçta hangi oyuncu öne çıktı, öğrenmek için haberimize göz atın!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 9.Haftasında Aksaray Belediyespor, Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü konuk etti.

Kıran kırana geçen müsabaka tribünde yer alan ve THF TV'den canlı olarak yayınlanan müsabakayı heyecan dolu bir şekilde takip ettiler.

Müsabakanın ilk devresi 17-19 Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü lehine sonuçlanırken, müsabaka boyunca Hüsniye Nur Çelik ile Zeynep Nur Bilgeç'in gol düellosuna şahit olduk. Müsabakayı tek gol farkla 32-33 kazanan Eskişehir Hentbol temsilcisi Andolu Üniversitesi GSK, haftayı iki puanla kapattı.

Aksaray Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Maçının En Golcüleri

Aksaray Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanan ve konuk ekibin üstünlüğü ile biten müsabakada, Aksaray Belediyespor'dan Hüsniye Nur Çelik 13 gol ile maçı tamamlarken, Anadolu ÜNİ GSK'da Zeynep Nur Bilgeç 12 gol ile maçı tamamladı.

Müsabakada atılan 65 golün 25 golünü iki hentbolcu atarken, ekran başında spor severler güzel bir maç izledi.

Bakmadan Geçme