Görele Belediyespor, Yalıkavak maçına odaklandı

Yenimahalle Belediyespor deplasmanından puansız dönen Görele Belediyespor, Yalıkavak Spor Kulübü'nü gözüne kestirdi.

HENTBOLHABER.NET – Yenimahalle Belediyespor deplasmanından puansız dönen Görele Belediyespor, cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Yalıkavakspor’u iç saha avantajı ve taraftar desteğiyle devirip, Süper Lig’deki ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

Giresun’un Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Görele Belediyespor’da, Antrenör Mehmet Ali Binen, 2019-2020 sezonuna Yenimahalle Belediyespor deplasmanında aldıkları 30-28’lik mağlubiyetle başladıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Rakipleri karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak bunun Ankara’dan puan ya da puanlarla dönmelerine yetmediğini ifade eden Binen, “Oyuncularım maçın başından sonuna kadar ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler. Yaptığımız ufak hatalar karşılaşmanın sonucunu belirledi. Oyuncularımın başkent deplasmanında ortaya koyduğu performanstan memnunum. Zamanla çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Yenimahalle Belediyespor maçında yaptıkları hatalardan gerekli dersleri çıkartıp önlerine bakmak zorunda olduklarını ifade eden Binen, “Bu hafta sahamızda Yalıkavakspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyoruz. Süper Lig’de kendi evimizde oynayacağımız bu ilk maçı saha ve seyirci avantajımızla kazanmak istiyoruz. Zor bir müsabaka olacak biliyoruz. Biz bütün planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimizi yenip, Süper Lig’deki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme