Göztepe averajla elendi

EHF Challenge Kupası 3.Tur rövanş müsabakasında Göztepe, Avrupa arenasına veda etti.

HENTBOLHABER.NET – Göztepe ile JMS Hurry-Up arasındaki müsabaka Emmen kentinde Angelslo Spor Salonu’nda Türkiye saati ile 22.00’de başladı.

Göztepe müsabakaya Aleksandar Pilipovic, Murat Enç, Evgeny Semenov, Babasafari Mohsen, Baran Nalbantoğlu, Gökhan Örnek, Nemanje Vucicevic ilk yedisi ile başladı.

Müsabaka ev sahibi ekip Hurry-Up liderliğinde başladı. İlk 5 dakika 3:2 , 15.dakika 7:4 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi. Müsabakanın 18.dakikasında Göztepe hücumda daha etkili oldu ve skoru 7:7’ye getirdi. Bu dakikada ev sahibi ekibin antrenörü mola alarak takımının oyundan kopmasını engelledi. 20.dakika geçildiğinde ise hucümda etkinliğini kaybeden sarı-kırmızılılar 10:7  üç sayı farkla geriye düştü. 26.dakikada ev sahibi ekip aradaki farkı 4 sayıya çıkardı 14:10. Müsabakanın ilk yarısı da 16:12 Hurry-Up’ın üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya iyi başlayan temsilcimiz oldu. İkinci devrenin ilk 5 dakikasında etkili olan temsilcimiz farkı tek sayıya düşürdü.(18:17) Ardından toparlanan ev sahibi ekip aradaki farkı açtı ve tekrar 3 sayıyaçıkardı. 43.dakikada skor 21:18 Hurry-Up lehine geçildi. 50.dakikada temsilcimiz aradaki farkı azaltmak istese de başarılı olamadı ve skor 23:20 Hurry-Up lehine geçildi. Maçın son 5 dakikasında ise Göztepe 3 sayı farkla geride girdi.(25:22) Maçın sonunda 28:25 mağlup olan Göztepe, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarına Hollanda’da veda etti.




Bakmadan Geçme