İlker Şentürk’ten 10 numara başlangıç

Erkek A Milli Takımımızın çiçeği burnunda yeni baş antrenörü İlker Şentürk ve teknik ekibi 10 numara bir başlangıç yaptı.

HENTBOLHABER.NET – Estonya’yı EHF EURO 2020 yolunda 10 sayı farkla yenen A Millilerde Baş Antrenör İlker Şentürk ve teknik ekip büyük bir sevinç yaşadı.

Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulunan İlker Şentürk, “Bugün ki ilk resmi maçımızdan teknik ekibimiz ve oyuncularımız ile galip gelmenin büyük bir sevincini yaşadık. Bu maç öncesi inanmıştık ve maça iyi başladık. Tek istediğim Milli Ruhu ve oyuncularımızın kalitesini ortaya koymaktı. Bunu da hep beraber bütün olarak gerçekleştirdik. İyi bir Türk Milli Takımı sahaya çıktı. Oyun disiplininden, teknik-taktik disiplininden kopmayan ve mücadele eden bir milli takım olarak galip gelmenin mutluluğunu yaşadık”dedi.

Ankara’da ki müsabaka ile ilgili olarakta, “Ankara’da galip gelmek istiyoruz, geleceğizde. Milli Takım ruhunu tekrar ortaya koymak adına çok önemli idi. Mehmet’in omzu çıktı ve gerçekten bu sakatlık morallerimizi bozdu. Ancak Türk Milli takımını layik olduğu yere taşımak için galip geleceğiz” dedi.

Fotoğraf: Kristjan Teedema / Tartu Postimees




Bakmadan Geçme