İzlanda’da olumlu hava

EHF EURO 2020 Eleme Grubu son maçı için İzlanda'ya gidecek milli takımımızın nasıl karşılanacağı ile belirsizlik sürüyordu.

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL HABER – Futbol takımımızın İzlanda’ya girişte yaşadığı sorunlar sonrasında bugün Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme grubu son maçına çıkmak için Reykjavik’e giden Erkek Hentbol Milli Takımı yaşanabilecek olası sorunlardan çekiniyordu.

Bugünİzlanda’nın Reykjavik havalimanına inen milli takımımız çok fazla süre beklemeden polis eşliğinde havalimanından ayrıldı ve konaklama yapacağı otele ulaştı.

Oslo Büyüleçimiz Fazlı Çorman ve konsolos Aytaç Özkütük, Milli TakımımızaReykjavik havalimanından itibaren eşlik ederek, yaşanabilecek olan tüm problemleri ortadan kaldırdılar.

Konu ile alakalı teknik ekipten Baş Antrenör İlker Şentürk ve Okan Halay yapmış oldukları açıklamada Büyükelçi Fazlı Çorman’a ve konsolos Aytaç Özkütük’e teşekkür ettiler.

“Hızlı ve sorunsuz bir şekilde konaklayacağımız otele ulaştık. Büyükelçimiz, konsolosumuz ve yetkililere teşekkür ederiz. Artık yarın ki maça odaklanacağız” dediler.

Bakmadan Geçme