Hakan Günal: Sürpriz yaşamak istemiyoruz

Kadınlar Süper ligi 10.hafta maçında Ardeşen GSK’yı mağlup eden Kastamonu Belediyesi GSK’da keyifler yerinde.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi’nin 10. haftasında Kastamonu Belediyesi GSK, sahasında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünü 25-21 yendi. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısı da 12-10 Kastamonu Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Müsabaka ile ilgili olarak Kastamonu Belediyesi GSK Teknik Direktörü Hakan Günal Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Günal, “Bizim için çok önemli bir müsabaka idi. Evimizde oynadığımız  hedef maçları kazanmamız gerekiyordu. İlk maç Yenimahalle Belediyesi SK maçı haricinde tüm maçlarımızı kazandık. Önemli olan bu idi. Hedef maçlardan istediğimizi aldıktan sonra, sürpriz yaşamak istemiyoruz. Önümüzde ilk yarı için 3 tane maçımız kaldı. Onlardan da bir kayıp yaşamadan ayrıldığımız takdirde ligi ilk 2’de bitiriyoruz. Ama şu var. Hep söylediğimiz şey, 16 tane final maçımız kaldı. Aynı şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz. Her maçımız bizim için önemli. Sezon sonunda ilk 3 içinde olmak hedefimiz. Hedef maçlarımızın hepsini ikinci devre deplasmanda oynayacağız. Rakiplerimiz o maçlarda daha bir önem göstererek maça hazırlanacaklar. Bizde aynı şekilde hazırlıklarımızı devam ettirerek, istediğimizi almak için çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme