Kemalpaşa’nın kızları Bandırmaspor’u yendi

Kadınlar 1.Ligi 4.Hafta maçında Kemalpaşa ATA GSK, Bandırmaspor'u ağırladı.

DİLARA TANER / HENTBOLHABER.NET – Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Kemalpaşa ATA Gençlik Spor Kulübü  Sevim, Melahat, Funda, Zeliha, Neslihan, Selin ve Kübra ilk 7’si ile başlarken, konuk ekip Bandırmaspor Kulübü Sara, Özlem, Kübra, Sevim, Sevil, Ebru ve Seda 7’si ile başladı.

Maçtaki ik hücum Kemalpaşa ATA Gençlik Spor Kulübünden olurken, maçın ilk golünü de ev sahibi ekipten maça damga vuran Neslihan kaydetti. Konuk ekipte ise ilk golü Özlem kaydetti.

Maçın ilk yarısında Bandırmaspor hücumlardan eli boş dönerken, Kemalpaşa ATA Spor Kulübü hızlı hücumlarla sonuca gitti. İlk dakikadan itibaren skor üstünlüğünü elde eden Kemalpaşa ATA Gençlik Spor Kulübü 12.dakikada rakip takımın mola almasını sağladı. Bu dakikada skor 9:6 ev sahibi ekip lehine idi. 20.dakikada 5 sayılık farkı yakalayan Kemalpaşa’nın kızları(12:8) üstün mücadeleleri ile Bandırmaspor’un oyuncularına zor anlar yaşattılar. İlk devreyi  17:11’lik skor ile Kemalpaşa ATA GSK önde kapadı.

İkinci yarıda heyecan üst seviyede oldu. Karşılıklı goller ile geçen müsabakada maçın heyecanına kapılan her iki takımın antrenörü de söz düellosuna girdiler ve hakem tarafından arttırmalı ceza aldılar. 40.dakikada ev sahibi ekip 24:16 skorla 8 sayılık farkı yakalarken, 50.dakika 30:24’lük skorla geçildi. Maçın sonun da 35:25 ile kazanan ev sahibi Kemalpaşa ATA GSK oldu.

Fotoğraf: Oktay Güner


Bakmadan Geçme