Mesut Ilgın: “Açıkçası çekindiğimiz deplasman idi…”

Erkekler Süper Ligi 2.haftasında deplasmandan galip ayrılan Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nde Başantrenör Mesut Ilgın, en çekindikleri deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Güneysu Spor Kulübü’nü deplasmanda 19-26 mağlup eden Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, ikide iki yaparak ligde 4 puanla ikinci sırada yer aldı.

Güneysu Spor Kulübü maçını değerlendiren Mesut Ilgın, “Açıkçası çekindiğimiz bir deplasmandı. Rakibimiz hem Karadeniz takımı, hem de ligde yeni bir takım ve lige heyecan katıyorlar. Geçtiğimiz hafta, Spor Toto’yu da bir hayli zorlamışlardı. Seyirci baskısını da bekliyorduk ve tüm bunları bilerek maça oldukça motive olduk. Oldukça konsantreydik maç boyunca. Beklediğimiz sertlikte bir maç olmadı, savunmayı sıkı tuttuk ve bu da hücumda bizi rahatlattı. Rakip kaleciye Maksutov’a fazla takıldık. Eğer onu geçebilseydik maçı daha rahat koparabilirdik. Oldukça güzel maç oldu ve çok centilmence ağırlandık. İki takımın oyuncularını da tebrik ediyorum” dedi.

Beykoz Belediyesi SK, gelecek hafta Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk edecek.

Bakmadan Geçme