Minik Atılım Süper Lig Yolunda! Sivas Belediyesi'ni 40-36 Mağlup Etti!

Bugün, 2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Lig Play-off maçları Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda başladı.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, ligi ikinci sırada tamamlayarak Play-Off'lara katılma hakkı elde etti. Bugün ilk maçlarında Sivas Belediyesi ile karşılaştılar.

Kadınlar 1. Lig Play-off'unun 17. haftasının açılış maçında, Karaman Minik Atılım, Sivas Belediyesi'ni 40-36 mağlup etti.

Karşılaşma boyunca her iki takım da sıkı bir mücadele sergiledi. İlk devreyi 19-18 önde tamamlayan taraf Sivas Belediyesi oldu. Ancak ikinci devrede Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, maçtan 40-36 gibi önemli bir farkla galip ayrılarak Süper Lig yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Minik Atılım Süper Lig Yolunda! Sivas Belediyesi'ni 40-36 Mağlup Etti!

Minik Atılım SK'nın gollerini Saliha Hatun Çelik 11, Berivan Kuş 4, Gamze Özler 3, Bilge Birben 10, Figen Döne 8, Çağla Güleç 2 ve Damla Güleç 2 attı.

Sivas Belediyesi'nin gollerini ise Büşra Sadiç ve Tuğçe İnan 9, Bahar Öz 7, Aslınur Çamcı 5, Ayşe Küçükdağ 4, Buse Yıldırım ve Beyza Nur Dumanlı 1 attı.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, Play-off'un ikinci maçında 15 Nisan Pazartesi günü saat 13.00'te Artvin 7 Mart takımıyla karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar THF TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Minik Atılım Süper Lig Yolunda! Sivas Belediyesi'ni 40-36 Mağlup Etti!

Bakmadan Geçme