Nilüfer Belediyesi yoğun tempoda

Erkekler Süper Ligi’nde hazırlıklara ilk dört hedefi ile paylaşan Nilüfer Belediyesi Spor Kulübünde tempo arttı.

HENTBOLHABER.NET – Sezonu bir hafta önce açan Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü, çalışmalarına devam ediyor.

Antrenör Fatih Işık yönetiminde yoğun tempoda çalışan Bursa temsilcisi, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için işi baştan sıkı tutuyor.

Kadrosuna dahil ettikleri tecrübeli ve başarılı isimler ile güç kazandıklarını belirten Antrenör Fatih Işık, “Çalışmalarımıza başladık ve tüm takımın enerjisi çok yüksek. İnşallah sakatlık olmadan hayırlısı ile yolumuza devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Yoğun geçen haftanın ardından  oyuncular ve kulüp yönetimi Misi Kamp Karavan Tesisleri’nde yemekte buluştu. Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey’de gecede yöneticiler ve sporcuları yalnız bırakmadı. Antrenör Fatih Işık, Başkan Bozbey ve kulüp yöneticilerine yeni sezon hazırlık planı ve takım hakkında bilgi verdi.

Yeni sezon öncesi takıma ve teknik heyete başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, “Yapılan transferlerle takımımızın bu yıl iyi yerlerle geleceğine yürekten inanıyorum. Türkiye ve Avrupa’da Nilüfer’i en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır. Kulüp olarak alt yapıya da önem vermek gerekiyor. Alt yapıdan oyuncu çıkarmak hem maddi hem de manevi açıdan çok önemli” dedi. Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın da takıma güvendiklerini belirterek önümüzdeki sezon lig ve kupada başarılı olacak iddialı takım kurduklarını söyledi.

 




Bakmadan Geçme