Spor Toto'da Kaptan Alp Eren Pektaş: 'Sevinci Hüznü Aynı Anda Yaşadım'

HDI Sigorta Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Safi Çİmento'ya 40:31 kaybederek Türkiye Kupası 2.Olan Spor Toto Spor Kulübü'nde Kaptan Alp Eren Pektaş, sosyal medyadan paylaşımda bulunarak Türkiye Kupası ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

2023-24 Hentbol Sezonu HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası finalinde Spor Toto'yu mağlup eden Beşiktaş Safi Çimento şampiyon oldu.

Ankara'daki THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan final maçında ilk yarıyı Beşiktaş Safi Çimento 19-14 önde kapattı. Karşılaşmayı da 40-31 kazanan Beşiktaş Safi Çimento 2023-2024 sezonu Hentbol HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Spor Toto Spor Kulübü'nde Alp Eren Pektaş sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım ile düşüncelerini takipçileri ile paylaştı.

Pektaş, "Kendi açımdan anılarımın arasında en önemli yere sahip bir final grubu oldu. Sevinci hüznü aynı anda yaşadığım hayatımda unutamayacağım yere sahip bir müsabaka oldu. Tüm Spor Toto Spor Kulübü ailesine ve takım bireylerine gösterdikleri mücadelen dolayı teşekkür ederim…" dedi.

Bakmadan Geçme