TEB yeniden Kastamonu Belediyesi’nin yanında…

Hentbol Liglerinde en önemli sponsorluk anlaşmasından biri tekrar yenilendi.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Liginde şampiyonluğa ulaşan Kastamonu Belediyesi GSK, sponsorlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Kasım ayında yapılan bir sezonluk anlaşma ile Kastamonu Belediyesi GSK’ye desteğini açıklayan Türk Ekonomi Bankası (TEB), elde edilen şampiyonluktan memnun oldu ve gelecek sezonda Kastamonu Belediyesi GSK ile sponsorluk anlaşmasını yenilendiği açıklandı.

Haber

Kastamonu Belediyesi GSK Yönetim Kurulu Üyesi, Hentbol Şube Sorumlusu Serhat Tamçakır sponsorluk konusunda“Sponsor desteği konusunda bu sezon çok somut bir adım atarak  2018-2019 sezonunda Türk Ekonomi Bankası ile sponsorluk anlaşması yaptık. TEB’in takımıza olan desteği önümüzdeki sezonda da artarak devam edecek. Bu sponsorluk anlaşmasının imzalanmasına öncülük eden ve bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Kastamonu Milletvekilimiz Sn. Hakkı Köylü’ye, TEB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kastamonu’lu iş adamımız Sn. Hasan Çolakoğlu’na,Belediye Başkanımız Sn.Galip  Vidinlioğlu’na,Kulüp Başkanımız Sn. Bülent Bıyıklı’ya, TEB Holding Kurumsal İletişim Direktörü Sn. Zeynep Demirkol’a destek ve teveccühleri için bir kez daha teşekkürü borç bilirim” dedi.

Haber

Kastamonu Belediyesi GSK’nin, TEB’in sponsorluğunun açıklanmasının ardından gelecek sezon EHF Şampiyonlar Liginde gruplarda ilk kez mücadele eden Türk takımı olabilmek için çalışmalara başladığı açıklandı.

Bakmadan Geçme