Tekirdağ Marmara Ereğlisi sürdürülebilir başarı peşinde!

Kadınlar Bölgesel Lig Final müsabakaları sonucu 2.Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Tekirdağ Marmara Ereğlisi Belediyesi SK, başarı sürdürülebilir kılmak hedefinde.

HENTBOLHABER.NET – Uzun yıllardır Tekirdağ’dan hentbol liglerinde takım yer almaz iken, en son Tekirdağ Malkaraspor erkekler liginde mücadele etmişti. 

Kadınlar 2.Liginde mücadele edecek olan Tekirdağ Marmara Ereğlisi Belediyesi SK, Bölgesel Lig Finallerinde mücadele eden oyuncuları ile yola devam edecek. Antrenör Tarık Mutlu, kadroyu koruyacakları ve yeni transferler ile 2.Lig’e renk katacaklarını belirtti.

Haber

Antrenör Tarık Mutlu, Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, ” Amacımız 1.Lig’e yükselmek. Belediye başkanımız ve kulüp başkanımız bize çok destek oluyorlar. İlçemizin adını duyurmak istiyoruz. Ses getirmek istiyoruz. Düşüp çıkan bir takım olma niyetinde değiliz. Amacımız başarımızı sürdürebilmek. Altyapımız ile birlikte başarımızı en iyi şekilde göstermek istiyoruz” dedi.

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve kulüp başkanı Servet Ünal’ın, 2.ligde başarının devam etmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan yapmış olduğu açıklamada, “İlçemizin Hentbol branşında ulusal liglerde söz sahibi olacağı için Kadın Hentbol Takımımızla gurur duyuyorum.2. Lig’e çıkarak bizlere ve ilçemize çok büyük mutluluk yaşatan Kadın Hentbol Takımımızın play-off müsabakalarında gösterdiği çaba ve gayretlerinden dolayı sporcusundan teknik ekibine kadar ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kadınlar Hentbol 2. liginde başarılarının devamını diliyorum. Çalışmalarımız ve desteklerimiz devam edecek” dedi.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Servet Ünal Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada ise şunları söyledi: “Bu sene hentbol branşımı ilk defa kurduk. İyi bir hava yakaladık ve kızlarımız ile gurur duyduk. Başarılı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum.  Başarı çıtamızı daha da yükseltmek, ilçemize yeni zaferler kazandırmak istiyoruz.Biz bu başarıyı bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda başarımızı sürdürerek, kendi yetiştirdiğimiz oyuncularımız ile fark yaratmak istiyoruz. Hedefimiz 2.Ligden 1.Lige çıkmak olacaktır” dedi.




Bakmadan Geçme