Zafer için A Millilerden davet var?

EHF EURO 2020 yolunda A Milliler 1.ön eleme turunda son maçına çıkıyor.

HENTBOLHABER.NET – 2020 Erkekler Avrupa Şampiyonası 1. ön eleme turunda Estonya ile karşılaşacak olan A Milli Erkek takımımız, hazırlıklarını tamamladı. 

Milli Takımımızın kaptanı Ramazan Döne ise hentbol severleri THF spor salonuna davet ederek şöyle konuştu: “Zor bir maç bizi bekliyor. Deplasmandaki 10 sayılık bir fark bizi rehavete sokmaması gerekiyor. Ordaki gibi iyi bir hentbol oynarsak, burdaki maçta da galip geleceğimizi düşünüyorum. Yarınki maçta herkesi bizi desteklemeye davet ediyorum.Onlara güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz.

Milli Takımımızın başarılı kalecisi Yunus Özmusul’da hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, “Elimizden gelen her şeyi yapacağız ve maçı kazanacağız. Ana gruplarda yolumuza devam edeceğiz. Hentbol severler bizleri yalnız bırakmasın. Bizleri desteklesinler. ” diye konuştu.

Tecrübeli oyuncumuz Alp Eren Pektaş’da Estonya’ya karşı deplamanda çok iyi oynadıklarının altını çizerek, “Deplasmanda çok iyi br hentbol oynadık. İnşallah burda da aynısı sahaya yansıtıp güzel bir galibiyet alarak, grubumuzu lider tamamlamak istiyoruz. Milli birlik ve beraberlik içierisinde tribünlerin desteğiyle galip gelmek istiyoruz.” diye konuştu.

Estonya maçında çok iyi bir performans sergileyen Baran Nalbantoğlu ise şunları söyledi: “Estonya’ya karşı deplasmanda çok iyi bir galibiyet aldık. Hepimiz neredeyse iki kişilik oynadık. Sonucunda da farklı bir galibiyet aldık. Bu güzel oyunu burda da sergileyip, maçı kazanmak istiyoruz.”  




Bakmadan Geçme