İbrahim Belet: 'Bir üst tura kayıpsız çıkmayı hedefliyoruz'

Kastamonu Belediyespor'da Başantrenör İbrahim Belet, Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-Off 1.Tur ikinci maçı, Görele Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Kadınlar Hentbol Süper Ligi play-off ‘un birinci karşılaşmasında Görele Belediyesi Spor Kulübü ile Kastamonu Belediye Spor Kulübü karşılaştı. İlk devre Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 21-24 skorluk üstünlüğü ile geçti. İkinci yarıda da etkili mücadelesini sürdüren Kastamonu Belediyespor karşılaşmadan 34-40 skorluk galibiyet ile ayrıldı.

Kastamonu Belediyespor’un Başantrenörü İbrahim Belet,  hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktardı.

Belet: “Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig temposundan oluşan yoğun bir takvimden sonra ligin son maçını 26 Mart’ta oynadık. Milli takım arasından sonra play-offların ilk ayağını 22 Nisan’da yani yaklaşık bir ay sonra oynadık. Çok yoğun bir temponun ardından bir ay aradan sonra ilk maçın başlangıcında 10 dakika kadar gerçek tempomuzu bulamadık. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna ağırlığımızı koyup kontrolü elimize aldık. İlk maçta olduğu gibi ikinci maçta da galip gelip bir üst tura kayıpsız çıkmayı hedefliyoruz. İlk maçtaki eksikliklerimizin üzerine odaklanıp çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki maçı da kazanıp, tur’u kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum”

Bakmadan Geçme